12 mesos 12 notícies. Recordem les publicacions destacades del 2017 Llistem les notícies més vistes, compartides o comentades al Facebook de cada mes del 2017

Deixem un 2017 carregat de notícies impactants, on el nostre diari s’ha posicionat com el mitjà alternatiu líder de la nostra ciutat. Ha sigut un any, també, on s’han fet ressò de les nostres notícies en diversos grups de Facebook, hem obtingut un feedback sense precedents a les xarxes socials, hem reactivat el Twitter, hem introduït els articles d’opinió i també hem obert al públic col·laboracions en el nostre diari.

Algú que altre s’ha emprenyat perquè hem fet públiques informacions confidencials, és normal i ho vam acceptar en el moment que vam llançar Benicarló Today. Ara encetem el nou any (com ja ho vam fer l’any passat) recordant les notícies que més us han agradat del 2017.

Gener. Arriben els caminants borratxos des de Peníscola.

Perill d’invasió de Caminants Borratxos de Peníscola durant l’onada de fred

Tenint a l’alcalde del poble del costat com a líder suprem, descobrim que els habitants de Peníscola es transformen en éssers sobrenaturals quan s’atura el seu subministrament d’alcohol. Enguany no ha passat res perquè no ha fet tant de fred, però les alarmes encara poden sonar…


Febrer. Xaro Miralles contra Donald Trump.

Xaro Miralles compra la Trump Tower per a ensenyar-li humilitat al president dels Estats Units

Febrer va ser un mes prou mogut a la Casa Blanca per les continues declaracions del president yanqui en les xarxes socials. La nostra alcaldessa va decidir donar-li una cura d’humilitat al Tintín amb sobrepés (paraules seues) comprant-li la torre més emblemàtica i construint restaurants temàtics amb la carxofa benicarlanda com l’eix principal dels seus menús.


Març. La Junta Local Fallera atura (per fi) el perreo als casals.

La JLF de Benicarló prohibirà el perreo als casals fallers per produir vergonya aliena

Una de les iniciatives més aplaudides d’enguany va ser aquesta de la JLF. No només es van prohibir aquestes mostres de masclisme sinó que també van aprofitar per a colar el xiulet de censura durant les cançons amb una lletra incorrecta. Alguns veïns, però, van denunciar que el perreo es va traslladar a les cantonades fosques de Benicarló, parcs i espais entre dos cotxes; als llocs preferits per a pixar durant les falles, va. La lluita pel terreny entre practicants  de les dues accions il·legals va ser prou tensa.


Abril. Epifania a Benicarló.

S’encén l’olivera del Marqués i ningú atura el foc perquè pensen que és Déu intentant dir alguna cosa

Mossen Carlos va proposar com a zona santificada els voltants de la coneguda olivera. Moltes persones són les que van intentar fer entrar en raó al mossen, explicant que segurament l’espectacle va ser l’obra d’un piròman en comptes d’intervenir-hi Déu.


Maig. Luis Fonsi visita Benicarló.

Ximo Bueno i Luis Fonsi presenten el nou senyal de trànsit que aquest estiu estarà present a Benicarló

Encara no sabem on es va col·locar la senyal, ningú l’ha vist per enlloc. Potser tot va ser un muntatge per a fer-se la foto el polític de torn? Tampoc té molta lliga. Segurament el consistori està tenint problemes de drets amb la cançó o l’artista.


Juny. El Rei Etern ja té un lloc d’oració com toca.

Andry construirà una piràmide aprofitant el treball esclau de temporada

Amb pedres de Morella, Andrés Martínez es va construir una piràmide al castell de Peníscola. Lamentablement, la fotografia que ens van passar des de l’ajuntament no està a escala real, i la piràmide a quedat prou més petita que la mostrada ací. Coses del Photoshop, nosaltres no entenem perquè es fan aquestes coses dels muntatges fotogràfics.


Juliol. Susana Pérez finalment sí es va quedar com a regidora, però la seua “escapadeta” va ser prou comentada per Benicarló.

Susana Pérez deixa el seu lloc de Regidora i fitxa per a un programa de la tele

Com si es tractara de la foto de Neymar i Piqué, algunes persones desmentien aquesta notícia amb un “Se queda” i, efectivament, es va quedar amb nosaltres. Susana Pérez no va passar la proba del càsting i no ha complert aquest somni. Un altre cop serà, Susana.


Setembre. Fora els cotxes. Benicarló lliure de gasos tòxics.

Xaro Miralles convertirà en zona de vianants tot Benicarló

Previst per a 2020, el projecte es podrà demorar fins a 2056. Segurament, abans tindrem els cotxes voladors i ja no caldrà gastar-se diners en questes reformes. Xaro Miralles insisteix, però, en posar cercles de colorins en qualsevol lloc que siga possible. Potser Benicarló esdevindrà un gran cercle de color visible des de l’espai? Ja ho veurem.


Octubre. La solució de RENFE que volia solucionar els aglomeraments i que no va deixar satisfet a ningú.

RENFE contractarà espentadors japonesos per a l’estació Benicarló-Peníscola

Profundament afligida pel malestar d’alguns usuaris, l’empresa líder en tractar bé als clients (sobretot als valencianoparlants) va portar un grup de treballadors japonesos per a fer proves. No li va agradar a ningú, però afortunadament unes altres vies de negociació s’han obert, gracies a una iniciativa ciutadana que va començar al “Benicarló – Tareas Pendientes”


Novembre. Aquest cop la Coral NO ho sabia. El procés serà llarg, però estarem pendents i informarem.

Presó incondicional per a tota la Coral Polifònica Benicarlanda per mostrar una bandera roja durant “Les Miserables”

Bé, aquestes coses passen. No vols ofendre a ningú i et cenyeixes als elements de l’obra original, però no ets conscient del problemes polítics que t’envolten i, algú que veu la foto, et denuncia al Constitucional. Passa tots els dies i a totes hores. Algunes hores en presó, milers de disculpes davant dels jutges, alguna que altra jura de bandera i moltes surres al cul després de la denuncia, han fet falta per a arxivar el cas i saldar-se tot amb una dura advertència: res de tonalitats rojes ni grogues en pròximes obres.


Decembre. Un vaixell a Vinaròs que no anava pel bon camí.

Vinarossenc compra un joguet per l’AliExpress i li arriba un vaixell de veritat

Les compres de Nadal per Internet sempre han vingut amb alguna que altra sorpresa. Per a aquest veí de Vinaròs, la sorpresa va ser enorme, literalment parlant. Sense saber on poder guardar un vehicle d’aquestes dimensions, Gregori l’està llogant a rics empresaris de Benicàssim i està guanyant-se uns bons diners. Encara no contesta les trucades de la plataforma AliExpress on li reclamen que torne el vaixell.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *