Xaro Miralles convertirà en zona de vianants tot Benicarló Seguint l'exemple de València, l'alcaldessa Xaro Miralles convertirà en zona de vianants tot el centre Benicarló amb l'aprovació del PGOU. L'objectiu és clar, Benicarló ciutat lliure de vehicles

Xaro Miralles anunciarà en els pròxims dies que Benicarló passarà a ser una ciutat lliure de vehicles. En principi sols es volia convertir en zona de vianants el passeig Ferreres Bretó, però segons ens han explicat els tècnics d’urbanisme, finalment es farà a tota la ciutat. El motiu és que l’alcaldessa no vol discriminar a cap benicarlando, ja que tots formen part del centre del seu cor. Per a ella convertir en zona de vianants el centre de Benicarló és fer-ho a tota la ciutat.

Els cotxes no podran passar de l’antiga N-340. S’habilitaran uns pàrquings gegants perquè els ciutadans aparquen dins. Allí podran agafar bicicletes individuals o col·lectives per a moure’s i poder circular. Els camions que porten mercaderies i vulguen entrar tindran a la seua disponibilitat carros amb cavalls que transportaran la mercaderia dins de la ciutat. Els escombraires i matalassos els arreplegaran també, carros amb cavalls que seran portats aleatòriament cada setmana per aquelles persones que més s’han queixat pel Tareas Pendientes.

Aquest pla deurà ser aprovat pel ple de l’Ajuntament i es farà un referèndum preguntant a tots els ciutadans si ho volen o no. Xaro Miralles està molt il·lusionada i espera que tot isca avant i aquest projecte siga possible per al 2020, que és la data que s’ha fixat per començar-ho tot.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *