L’equip de govern benicarlando aconsella guardar-nos una mica de calor per a l’hivern, que després tot són queixes Un estudi independent preveu que la calor ens acompanye durant tot l'estiu, disminuint de forma gradual després fins a arribar a les temperatures més baixes durant l'hivern

«La gent ix al carrer quan estem a 40° i ale, tot per al cos. Que si fa molta calor, que si quina chicharrina… chico, doncs guarda’t una mica, que pareixem tontos!», ens comenta Marisol Fuenteclara, responsable del departament de Canvi Climàtic de l’Ajuntament (sobre per què tenim un responsable sobre això a l’Ajuntament i mai se n’ha parlat, ja debatrem en una altra ocasió), «t’has de guardar la calor corporal com si fossen diners per a tabac, així a l’hivern no cal sortir amb 20 kilos de roba».

Marisol ha demanat un estudi independent a l’institut homeopàtic on ella va estudiar, i les conclusions que extrauen són que «a l’estiu fa calor i a l’hivern fred, pel mig hi ha de tot. Alguns diuen que cada any fa més calor a causa del calfament del planeta, però n’hi ha d’altres que diuen que no és així i que els altres tots tontos; no està del tot clar però de moment van guanyant els primers per majoria». En l’estudi els benicarlandos ens hem gastat vora 145.000 €, però ens diuen des de govern que fins a l’últim euro està tot molt ben invertit, i que encara ha sobrat alguna coseta perquè l’any vinent hi posen més tambors fent soroll a la Nit en Vetla.

Sobre com aconseguir la fita de guardar-nos calor per d’ací 6 mesos, Marisol ens recomana «pensaments positius i força de voluntat. També existeixen medicaments homeopàtics a base d’aire i energia còsmica, per si necessiteu una espenteta. Però que tot està en la ment, vaja». Experts en medicina dubten dels mètodes de Marisol, però «si les recomanacions vénen d’un equip de govern format per PSOE-Compromís-ERPV i amb la forta oposició que tenen a Benicarló… no hem de dir res. Déu ens guarde!».

Benicarló Today vol fer una labor social i aprofita aquesta notícia per a alertar sobre el que va ocorrer l’any passat, quan el 30% de benicarlandos no van recordar on tenien la roba d’hivern. Ara que encara sou a temps: etiqueteu caixes, feu mapes d’on teniu soterrada la roba d’hivern, poseu post-it per tot arreu. Si us plau, que no torne a passar, que dóna vergonyeta…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *