Pressupostos participatius Un article d'opinió de Fina Flores

En plena campanya de votacions i propostes de benicarloparticipa.es quin encert que des de els primers dies no funciona el web correctament. Es evident la manca de preparació de alguns regidors de la ciutat, com es nota que Susana Pérez no fa ningun tipus de seguiment a “hombres mujeres i viceversa” on com un jurat del amor ben qualificat sen haguera fet si es menester via sms unes votacions de participació ciutadana i després hagueren fet el que els rotaria, però tots contents de al menys en sms s’haurien sentit participatius de les decisions de la ciutat. La senyora Susana diu que es culpa de una caiguda dels servidor, per tant entenc que dits servidors van intentar creuar els passos de vianants que no havien a la plaça de la constitució. Els mateixos que van estar sen se pintar i plens de clots vora un mes. Jo particularment estava entusiasmada de que en Benicarloparticipa.es hi hagués la proposta de pintar els passos dels vianants de color rosa i fer una brigada local de joves Benicarlandos per a subsolar els colts, amés a mes la pintura rosa l’haguérem dit a la senyora Alcaldessa que si es menester l’hauríem comprat a la ex-fabrica de pintures del seu home i així els dinerets se haurien quedat a casa.

De la mateixa forma amb el web de benicarloparticipa.es també es podria haver posat una proposta de que cada volta que fera Ventolera com els últims dies es construisques 4 murs abatibles al voltant de la localitat i depenent des de on bufarà el vent que se aixecarà el mur a i òbviament el mur no el pagaria el poble, si no el dels costats, es a dir el de aiguaoliva el pagaria Vinaròs, el de la ratlla del terme el pagaria Andres Martínez, i el de dalt del polígon el pagarien els calijons. Es mes que evident que la ma d’obra seria la mateixa brigada juvenil que arreglaria els colts dels passos de vianants de la plaça constitució, bo a lo millor una segona brigada.

El cas es que al poble per primera vegada es pot participar en els pressupostos i tot hi ha que dir-lo es un pas que va per avant, xicotet, però es un pas, una ultima proposta per a que en un futur pugues participar mes gent seria que a la plaça del mercat tots els dimecres estiguessin els regidors prenent nota de la seua pròpia ma de les diferents propostes dels veïns i de la gent gran que com se sol dir les noves tecnologies se els atraca i prefereixen el cara a cara.
Sense res mes una humil opinió de una jove parada i a la qual opina de Benicarló.

Fina Flores

Nascuda a Benicarló el 16 del meravellós mes d’Abril (millor època de l’any ;)) en l’any 1998 recentment finalitzat el Batxillerat i en l’actualitat buscant feina (si sóc una NI NI i a molta honra), ja que em nego a treballar en llocs on estan predestinats per a les dones i crec en la ferma idea de la igualtat de gènere i laboral, no m’importaria ser electricista, obrera o fontanera. A i per descomptat sóc fan núm. 1 de “Hombres mujeres i viceversa”.

*NOTA LEGAL: Benicarló Today dóna total llibertat als seus columnistes i no es fa responsable de les seues opinions, així com pot o no pot estar d’acord amb el seu contingut.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *