Benicarló tindrà una platja exclusivament per fumar cànnabis L'equip de govern aposta per fer la visibilitat i felicitat de tots els col·lectius, no només dels més mediàtics

Després de l’obertura de dues platges canines, l’Ajuntament de Benicarló obrirà una platja on estarà permés consumir cànnabis. L’aprovació del consum al Canadà ha fet que des de la regidoria de Medi Ambient s’aposte per aquesta mesura i se situe al capdavant pel que fa a regular-ne l’ús recreatiu.

L’Ajuntament seguint els passos de grans referències internacionals, com el Canadà, legalitzarà el consum del cànnabis a la ciutat. No serà a tota la ciutat, simplement es podrà consumir sense cap tipus de restricció legal, excepte si s’és menor d’edat, a una de les platges de la localitat. La ubicació d’aquesta platja encara no és exacta, però estarà propera al nucli urbà perquè no s’hagen d’agafar vehicles de tracció motora, per part de qui decidisca anar a gaudir d’un bon canut a la vora de la mar.

El consum de cànnabis és una realitat que no es pot amagar i per això, el millor és fer-lo visible però controlar-ho. La policia i guàrdia civil no actuarà en eixa platja però sí al voltant, ja que sòls estarà permés el consum allà. Es ficaran més socorristes per si passa alguna cosa però, en teoria, l’ús de la platja serà més per fumar que per a prendre el bany.

La campanya per promocionar aquesta iniciativa es dirà “Deixa d’estar fotut i a la platja fes-te un canut”. Esperem que s’actue en responsabilitat per part dels usuaris. Des d’ací donem l’enhorabona a l’equip de govern per fer visibles tots els col·lectius locals i per una aposta ferma per la felicitat dels ciutadans.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *