Envia’ns la teua notícia

Des de Benicarló Today volem obrir el nostre diari i oferir-te l’oportunitat de publicar les teues pròpies notícies. És una oportunitat única, ens agradaria publicar el màxim nombre possible abans que no entre algun peix gros d’RTVE en la nostra redacció i ens obligue a parlar de Veneçuela.

Tens al teu abast el correu de contacte@benicarlotoday.com per a fer-nos arribar les teues propostes. Tindràs molta llibertat en els teus escrits, només demanem un mínim de qualitat en la redacció, de la resta de coses ja ens encarregarem nosaltres. No obstant això, a continuació et ressaltem algunes consideracions que hauries de tindre en compte abans d’enviar-nos el pròxim premi pulitzer.

  1. La temàtica de la notícia serà lliure, però intenta captar el tipus d’informació que solem posar repassant les últimes notícies del nostre diari.
  2. Fixa’t que emprem dos titulars en les nostres notícies. Si et costa trobar què posar, t’ajudarem amb el que necessites, només que ho tingues en compte.
  3. La notícia hauria de tindre 3-4 paràgrafs mínim (unes 350 paraules). No serem mil·limètrics, només volem un mínim de contingut.
  4. D’entrada et farem nosaltres la imatge de capçalera, però ets lliure d’enviar-nos propostes o idees. Creativitat al poder!
  5. No admetrem mai insults ni acarnissaments gratuïts. Una cosa és emprenyar i una altra és anar fer mal. Només admetem mencions de persones públiques (polítics sobretot), si vols mencionar a algú altre, hauràs de tindre el seu consentiment.
  6. També admetem articles d’opinió. Estaran signats i sortiran en un altre apartat del web.
  7. Pots signar les teues notícies amb les teues dades reals o inventades. Si vols, d’acord? De normal seran notícies anònimes. Necessitarem un nom, una foto i una xicoteta biografia. Passa’t per la secció dels columnistes per a fer-te una idea.