Els “manyos” es queixen de que hi ha massa benicarlandos a les platges de Benicarló Els benicarlandos estan anant massa a la platja i inclús hi ha que arriben abans que ells la platja del Morrongo, per plantar els seus para-sols

Els “manyos” i “manyes” que estiuegen a Benicarló s’han queixat què la invasió de gent de Benicarló a les platges de Benicarló està sent abusiva i demanen a l’ajuntament de la localitat que prenga mesures al respecte.

La convivència entre benicarlandos i “manyos“, potser, es trenque definitivament després d’aquest estiu. Els estiuejants de l’Aragó es queixen de què els benicarlandos estan anant massa a la platja i inclús hi ha que arriben abans que ells la platja del Morrongo, per plantar els seus para-sols. La situació està sent bastant violenta, ja que després d’anys on han estat tranquils i s’han apoderat de tot durant l’estiu, ara els benicarlandos tornen al que durant la resta de l’any és d’ells.

Els benicarlandos van sortint de casa i es van escampant per tot el territori marítim cadufero. Alguns manyos diuen que mai havien sentit parlar valencià a la platja i ara són un poble oprimit pels habitants de la ciutat. No se sap ben bé qui està darrere d’aquesta iniciativa de recuperar el patrimoni per la gent de Benicarló, però pareix que està donant els seus fruits, ja que cada vegada es veuen menys para-sols al Morrongo a les 7 del matí, menys camisetes de futbol del Saragossa i als espectacles que es fan en caps de setmana es pot parlar en valencià sense sentir un “en español que no lo entendemosmaleducados”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *