Perepunyetes demana en ‘Tareas Pendientes’ que la gent apague els aires condicionats i els ventiladors perquè fan massa soroll i no el deixen descansar També prega que la gent practique sexe amb prudència i sense alterar-se per a minimitzar gemecs i sorolls indesitjables

És l’última moda en les xarxes socials del nostre poble: queixar-se per qualsevol cosa, tinga lògica o no. L’últim cas d’estudi ens transporta al carrer d’Hernán Cortés, on un dels veïns ha iniciat una croada en el Facebook perquè la gent dels edificis de la contornada apaguen qualsevol aparell d’aire condicionat i ventiladors, perquè (atenció) no pot dormir. La mateixa persona que s’ha queixat dels esternuts de la gent, dels grills nocturns i de les campanades del poble… ara torna a la càrrega amb aquesta petició.

Però la burla a la societat no es queda només ací, la personeta en qüestió també demana… prega, millor dit, que la gent mantinga relacions sexuals en total silenci. Recomana mossegar mitjons si cal per a no molestar els veïns, i diu que si vens amb unes copes de més i veus que la passió et guanyarà la batalla… millor vos doneu una dutxa freda i deixeu el coit per a un altre moment. Però per què hem d’aguantar aquestes persones que es queixen per tot? Li preguntem a un reconegut psicòleg benicarlando: “aquestes persones sempre fan el mateix, ens comenta, “es queixen tot el possible i exposen desenes de casos reals, però mai passen cap queixa formal ni instància per l’Ajuntament, mai presenten denuncies ni fan res legal. Només es queixen un dia sí, i l’altre també”.

Benicarló Today té constància que existeix tot un entramat de persones organitzades per a queixar-se de ximpleries i omplir grups de debats de contingut sense sentit, no sabem encara quina és la finalitat però els tenim al nostre poble i cada cop són més valents. S’amaguen entre queixes polítiques i temes de discussió, es fan un nom i després… zas!… colen una queixa absurda. Aneu amb compte, estimats lectors, potser estem davant d’una secta d’eixes. Nosaltres seguirem informant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *