Vinarossenc compra un joguet per l’AliExpress i li arriba un vaixell de veritat Gregori Pota desestima una oferta de Benicarló per a portar el Crist damunt del vehicle. «Ja he contestat que ni de conya, al poble del costat ni aigua»

Gregori Pota no sabia on ficar-se quan li va arribar el repartidor de Seur el passat dimecres amb la seua ‘joguina’. Aturant la circulació dels vehicles i amb l’ajuda d’un remolc, va aparéixer el vaixell, per la cantonada del carrer, provocant uns «eeehhh», «ohhh» i «però què coll…» de veïns i vianants. Gregori es trobava mirant l’espectacle des de la finestra, quan veu que un repartidor de Seur ix del remolc, s’apropa al seu bloc d’edificis i truca al seu pis. «Señor Gregori Pota, le traigo un paquete de Internet», li diu per l’intercomunicador. I sí, allà que li havien portat el seu ‘joguet’.

«Evidentment havia comprat un vaixell de joguet per Internet. Era una oferta del Black Friday eixe per al meu xiquet, un dels regals de Nadal», ens diu Gregori, «ja deia jo que trigaven una mica a portar-lo. Normal». Li preguntem sobre què farà ara, Gregori ens diu que no té amarra al port ni sap com navegar el vaixell, però «alguna cosa hi farem, unes vacances amb la família cauran segur, i tinc pensat de llogar-lo per a cobrir despeses, no sé, de moment ja tinc ofertes de Benicarló per a portar el Crist al damunt, ja! Ja he contestat que ni de conya, al poble del costat ni aigua». De manera temporal, Gregori ha deixat el vaixell a la rotonda enfront de la caserna de la Guàrdia Civil, «pensava que els hi faria il·lusió pintar uns piolins o alguna cosa així, i ja el tindrien llest per a enviar-lo el 21D si cal, a propet de Catalunya. S’han agafat un rebot de l’hòstia, però. No ho entenc. Ara, bé que el tenen, eh, moltes miradetes i males paraules, però per si de cas bé que se l’han quedat, de moment».

Benicarló Today s’ha posat en contacte amb el grup Alibaba Group, propietari de la plataforma de venta AliExpress, el qual ens ha expressat que sent profundament el malentés, i que ha intentat posar-se en contacte amb Gregori a través de diversos mitjans per a solucionar l’enrenou, sense resposta per part de Gregori, de moment. «Això és mentida», ens diu Gregori, «a mi ni m’han trucat, ni m’han enviat vuit correus electrònics ni cap carta certificada. A mi que vinguen a ma casa, que parlen cara a cara en català, que em demanen disculpes a mi i a tots els espanyols que han estafat, i ja m’ho pensaré».

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *