Un xinés comprarà el club de futbol, el de bàsquet i el d’handbol de Benicarló Els tres clubs passaran a ser un i defensaran els mateixos colors. La compra dels tres clubs rondarà les 7 xifres i l’objectiu és convertir en professionals als clubs i fer-los jugar en les elits del seu esport en un temps màxim de 5 anys.

Xiao Limplei és un empresari xinés de 42 anys, té la seua residència de vacances a la partida Surrach i serà el futur propietari dels tres grans clubs d’equip de Benicarló. Seguint la moda dels empresaris xinesos que han comprat diferents clubs a Espanya ell comprarà els d’ací. L’objectiu és fer un únic club, tal com ho té el FC Barcelona. Les tres disciplines formaran part d’un entramat esportiu que apostarà pels esportistes locals abans que pels estrangers.

L’objectiu del senyor Limplei és portar als tres equips a l’elit nacional en un període màxim de 5 anys. S’invertirà en infraestructures, especialment en les d’entrenament. Es crearà una ciutat esportiva, on estava la Cooperativa agrícola anteriorment, que serà la més gran de la província. S’apostarà per jugadores i jugadors de Benicarló, però en temes tècnics es contractaran als millors serveis tècnics de cada esport. Ja que amb uns bons entrenadors l’objectiu d’arribar a l’elit serà més fàcil. Ja que l’empresari considera que jugadors bons hi han i entrenadors també, però amb l’ajuda dels millors entrenadors de cada esport l’èxit serà més probable.

Fonts de BET ens han dit que la compra dels 3 clubs rondarà les 7 xifres d’eurosLimplei ha decidit comprar-los perquè se’n va adonar quan anava a veure algun dels partits del bàsquet veia a pocs benicarlandos jugant, i no podia entendre com un equip que no és professional no tinga una majoria de jugadors del poble al seu equip principal. Després, a l’handbol va veure que hi ha potencial local però que amb unes bones instal·lacions també poden ser un bon negoci. Per últim, el futbol el compra perquè és el que dóna de veritat diners. El camp de futbol es reformarà tot i el poliesportiu es tornarà a remodelar per a poder acollir als dos esports que allí jugaran. Es fomentarà tant l’esport masculí com el femení. El femení a l’handbol ja el tenen, al bàsquet intentarà recuperar-lo i al futbol el crearan. Es contactarà amb tots els esportistes benicarlandos que estiguen o en algun moment hagen estat en algun dels clubs i vulguen tornar a jugar.

El regidor Carlos Flos, que ha portat totes les negociacions, ha dit que açò serà un gran salt en l’esport a Benicarló i que l’Ajuntament ha ficat la condició que s’han de crear escoles formatives per als més menuts, els jugadors ha de tindre retribució econòmica i que en cas que en 5 anys no s’hagen assolit els objectius es revisaria si renovar o no el contracte. També s’ha ficat la clàusula que cap vinarossenc puga jugar en algun dels equips.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *