Ximo Bueno negociarà amb els segrestadors de l’AP-7 L'edil posarà en pràctica els seus coneixements de quan va fer el servei militar si les negociacions diplomàtiques fallen

A l’última sessió plenària de l’Ajuntament de Benicarló, es va aprovar per unanimitat afegir-se a la xarxa de les ciutats que demanen la gratuïtat de l’AP7. Ximo Bueno serà l’encarregat de dur a terme l’operació «rescatem l’AP7». Des de la finalització de la sessió plenària al regidor l’han vist per les instal·lacions del gimnàs municipal. Segons ens han dit membres del gimnàs, l’edil s’està preparant físicament per a aquesta missió.

Gràcies a les fonts de les quals disposa BENICARLÓ TODAY sabem que Ximo Bueno té com a objectiu negociar amb els raptors l’AP7 i intentarà que es faça per les vies diplomàtiques. Les negociacions es faran a la Basseta del Bovalar. Lloc triat ja que allí es poden camuflar «los agentes de Parra» i en cas que alguna cosa falle, actuar.

Però aquest no és l’únic pla que té l’Ajuntament preparat per a salvar l’AP7. Si la diplomàcia falla, Ximo Bueno efectuarà el denominat «Pla Rambo». Aquest pla deixa de banda la diplomàcia i consisteix a llevar totes les barreres arquitectòniques que tenen segrestada l’AP7, que seran llevades pel mateix Bueno que anirà arrancant totes les tanques ell “assoletes” durant les nits. Fent-ho de nit, també demostrarà als joves que beure no és l’única cosa que es pot fer quan surt la lluna. Durant les hores de sol l’edil anirà guiant tot el tràfic que passe per l’autopista i que ningú pague per fer-lo. Es vestirà de forma que intimide als segrestadors (segons hem descobert).

Benjamín Martí ja ha dit que ell es va ficar abans en contacte amb els segrestadors. També ha fet unes declaracions on afirma: l’únic que vol Ximo Bueno és fer-se la foto i emportar-se el protagonisme. Martí ha començat una campanya en Facebook denominada «Canviem el sentit de l’AP7» de moment té molts «me gusta» i algunes «comparticions», amb això negociarà amb els segrestadors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *