Xaro Miralles i Marta Escudero donaran cursos sobre com fer oposició política Juan Antonio Mañá i Benjamín Martí, els primers alumnes del curs

El fet que es complisquen vora 9 mesos de legislatura i en vista que l’oposició a l’Ajuntament de Benicarló no ha fet pràcticament res, ha fet que Marta Escudero i Xaro Miralles facen el pas per tal d’ajudar tant a PP com a Ciutadans a guanyar-se el sou.

Per una part, Marta ensenyarà dicció i comprensió lectora. A Benjamín li ensenyarà dicció, per tal que per fi aprenga a dir correctament “ciutadans” i no “ciudatans” com sol dir  habitualment. A Mañá i a tot el PP els ensenyarà comprensió lectora, ja que arran de les últimes declaracions fetes als mitjans queda clar que aquestos últims amb prou faenes saben llegir, i molt menys interpretar els texts. Segons ens ha dit Marta, “tinc molta feina al davant, ja que estan molt verds en aquest aspecte. De fet quan els faig lletrejar les sigles del seu partit, el PP, es veuen incapaços de dir PePé sense que els caiga la cara de vergonya”.

Per la seua banda Xaro, que compta amb una experiència de 8 anys a l’oposició i sap millor que ningú com fer-la, es dedicarà per una banda a ensenyar a Ciutadans la diferència entre amunt-avall i dreta-esquerra per tal que puguen dur a terme de manera correcta la proposta de canvi de sentit d’alguns carrers del poble. “Em temo que com no els ho ensenye jo, aquests de Ciutadans són capaços de demanar fins i tot que Juan Carlos I siga de doble sentit per tal d’afavorir l’accés de la ciutadania a les entitats bancàries” ha comentat l’alcaldessa. I pel que fa al PP, els ensenyarà a guanyar visibilitat i que parega que efectivament són 7 regidors i no sols 2 com sembla fins ara. I és que és tan baix el nivell d’opossició del PP que històrics membres dels populars benicarlandos avui en dia encara no han descobert que tenen uns regidors que es diuen Jovaní i Simó.

“Han passat 9 mesos des que estem al Govern i no hi ha manera que l’oposició s’adone que el que ha de fer és criticar-nos” ha assenyalat Marta. “A vore si amb aquests cursos que els impartirem comencen a fer alguna cosa de trellat i no només pegar becadetes als plens” conclou Xaro.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *