Vox Vinaròs proposa a Paton com a Inquisidor General del nou Regne d’Espanya Entre les seues competències estarà fustigar podemitas i perseguir els enemics de la família tradicional cristiana

Cap família sense un pare masculí, una mare femenina i els quadres de Jesús i el Rei al dormitori i al menjador de casa, respectivament o com preferisques. I si també penges el de Francisco Franco, millor. VOX Vinaròs (pels que no el conegueu, VOX és un partit polític que no té massa vots, però ací està) ha creat el càrrec d’Inquisidor General del nou Regne d’Espanya que pensen crear si guanyen les eleccions (podeu seure a esperar), i serà Juan Budista Paton (pels que no el conegueu, Juan Flautista és com la senyora que els benicarlandos coneixem del Tareas Pendientes, que ja no està, però no la podem nomenar per drets d’autor o alguna cosa així. Doncs és com ella, però a Vinaròs) l’ésser suprem que decidirà quines accions i paraules són les correctes i quines són les que mereixen càstig.

Moltes seran les seues competències, entre elles destaquen les de fustigar els podemitas fastigosos, tancar els musulmans que no es convertisquen, inculcar l’amor per una espanya sense autonomies, cremar tots els llibres que no estiguen en la llengua de Cervantes i passar pel cadafal a tots els rojos independentistes. Perquè la seua paraula siga escoltada al llarg de tota la Terra plana, li crearan un Facebook on només ell podrà escriure a un dels 356 perfils i grups sobre ell, VOX i una mescla entre les dues coses (Vinaròs i au passarà a dir-se Paton i au, per cert). El  visionari Santiago Abascal té previst construir una plataforma de culte on Juan Cañista passejarà per Vinaròs, la plataforma estarà tirada per totes les persones que no han cregut en la seua paraula (sobretot l’alcalde) i serà d’obligat compliment postrar-se al seu pas.

Les condemnes per no seguir el bon camí seran moltes i molt variades, però totes portaran el fil conductor d’escoltar i llegir al senyor Tenista durant més de 20 hores diàries, per molt dur que vos parega tot el que VOX pretén fer, s’ha de tindre en compte que ells sempre pensen en la reinserció de la gent. La seua paraula serà transcrita a les enciclopèdies de la localitat veïna i serà d’obligada lectura i aprenentatge a les escoles, tindran matèries com Occident es vol suïcidar, Fugir del grup és fugir de Déu, Albert Boadella for president of Catalunya, Zapatero caca i La victòria més gran dels podemitas és fer creure que són inofensius, entre d’altres.

NOTA DE REDACCIÓ: “Vinaròs, terra de trolls”, diuen alguns, la veritat és que el senyor Paton s’ha convertit en tot un fenomen en les xarxes socials. Són una joguina i un mal necessari (sense elles nosaltres no existiríem, de fet), però d’alguna manera les hem de regular, no passa res per eliminar certs individus de certs grups. Tranquils, que això no és anti democràtic, bé que poden obrir-se un grup privat només per a ells i, qui vulga, que els escolte allà. Senzillament, algunes coses no es poden dir en públic, poden tindre repercussió en certs mitjans de comunicació ;-D

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *