Un veí de Benicarló es converteix en un toll d’aigua per culpa de la calor i la humitat La seua dona regarà les floreres de casa amb les restes perquè «vull que José Mari estiga present a casa d'alguna manera»

José María G. G., veí de Benicarló de 47 anys, ha sigut el primer cas registrat al món de mort per sudoració extrema. La família encara no ha assimilat el que ha passat, José María tenia bona salut i feia esport de forma regular, cap informe mèdic havia detectat res estrany.

Ahir dijous, José María estava fent un tomb pel carrer Vinaròs amb la seua dona, Rosa, quan va començar a suar de forma copiosa. El matrimoni va entendre que era una situació normal i, a part de lamentar-se per haver de canviar una muda recentment estrenada, «la vam comprar justet aquest dimecres al mercat ambulant» diu Rosa, cap dels dos va detectar una amenaça. José María i Rosa van continuar caminant uns 40 minuts, quan ella va notar la mà del seu home «molt més tova del normal, com si els ossos foren gelatina en comptes d’ossos. Vaig mirar al meu marit i ell va començar a trontollar fins que va perdre l’equilibri, jo vaig intentar agafar-lo però es va escórrer entre les meues mans. Va ser quan va caure a terra i tot ell, pell i ossos, es van convertir en aigua», diu Rosa, inundada per les llàgrimes.

Els investigadors estan intentant extreure, a partir de les restes líquides de José María, les condicions bioquímiques que van portar a la mort a l’home. «Intentarem que açò no torne a ocórrer», ha declarat el cap d’investigació, «però amb la xafogor que fot a Benicarló a l’estiu… no sé… no sé…». Rosa ha demanat que li tornen les restes del seu home en una ampolla de plàstic amb polvoritzador«vull regar les margarides que tinc a casa amb José María. Vull que, d’alguna forma, ell continue vivint a casa, entre nosaltres».

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *