Un home uneix les ratlles del vial mal pintat de Sant Gregori perquè es pensa que sortirà un dibuix Carmelo va veure les ratlles tan mal pintades que es pensava que era un joc d'unir els punts

Com alguns de vosaltres ja sabeu, un dels vials adjacents a Sant Gregori es va pintar prou malament per la brigada. Doncs pareix que un dels veïns de la zona va cometre un error en una matinada que va arribar una mica “marejat” a casa. Pensant que hi tenia al davant un joc enorme d’unir punts, com els que ixen als passatemps de la canalla, no se li va ocórrer res millor que agafar pot de pintura i brotxa, i començar a pintar una línia continua. A la foto de la notçicia ja podeu veure el resultat.

El Banksy de la Carxofa, com se’l coneix a Carmelo pels cercles graffiters de la contornada, no ha volgut donar explicacions sobre la notícia, només ha comunicat al seu Facebook “El que vaig fer és art. Alguns no ho poden veure però no desfaré el que la mà que m’ha donat Déu ha pintat”. Els seus íntims amics ens han dit que Carmelo no és molt de dibuixar quan va gat, però sempre que ho ha fet ha sortit alguna obra mestra, així que molt probablement s’ha crescut massa. Però de ben segur que no ho ha fet amb maldat.

Siga com siga, la Brigada Municipal no ha trigat a dir que ells les ratlles discontínues les van pintar bé, i que la foto que ix a un reconegut mitjà de comunicació són muntatges del Photoshop. Qualsevol cosa per no anar ells a arreglar-ho. I així estem: el vial mal pintat i ningú se’n vol fer càrrec. Esperem que tot es puga solucionar com més aviat millor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *