Un home disfressat de pendrive atemoreix la seu del PP de Benicarló durant la nit de Halloween "Vosaltres també hi sortireu!", escridava el delinqüent mentre donava voltes a l'edifici

La nit del 31 d’octubre es va convertir en un malson per als integrants del PP de Benicarló que es trobaven dins de la seu local, entre ells el seu portaveu Juan Antonio Mañá, que ens explica com va viure la “suposada broma”. «De sobte vam escoltar un soroll fort a la finestra. I allí estava, un home emmascarat i disfressat d’USB, estava totalment quiet i mirant a l’infinit, tenia un megàfon i la mà i donava cops amb ell a la finestra, Juan Antonio necessita uns moments i uns glops del got d’aigua que li hem disposat a la taula de la redacció, «va continuar donant cops durant una estona fins que la senyora Jovaní es va apropar a preguntar-li què volia. Llavors va aturar i la va mirar fixament durant uns segons, després la va senyalar amb el dit i va dir: tu també sortiràs dins meu».

Els esdeveniments a partir d’ara no estan massa clars: dins de la seu alguns van començar a correr a amagar-se, d’altres van començar a destruir ordinadors i trencar paperassa del partit… tot va ser un caos i les versions del que va ocórrer varien depenent a qui li preguntem. Juanma Cerdà ens diu que «el tipus va començar a senyalar-nos a tots i a cridar que eixiríem de dins seu, després va començar a córrer al voltant de l’església mentre reia i escridava amb el megàfon», Nieves Eugenio ens relata com «es va muntar en la seua granera màgica i va començar a volar al voltant de l’església», Juan Antonio ens diu que li van donar unes ganes irrefrenables de cremar papers i trencar discs durs, «com si m’hagueren fet vudú d’eixe o alguna cosa similar. No ho entenc, els problemes de corrupció existeixen a uns nivells alts del PP, nosaltres som una secció local xicoteta però vam començar a destruir una informació que ara a veure com la recuperem. Estàvem preparant un especial sobre la intervenció de Jovaní i l’escut… i s’ha perdut tot!».

La policia local i la Guàrdia Civil han començat una investigació per a trobar el graciós. De moment han preguntat als veïns si van veure alguna cosa, Benicarló Today ha parlat amb alguns testimonis i tots coincideixen en què no van veure al presumpte disfressat en cap moment, només van veure com els integrants del partit polític van començar a tornar-se bojos, sense cap motiu aparent, trencant coses, cridant, suplicant-li a Déu i amagant-se baix de les taules. Pareix que Benicarló ja té un misteri digne d’Iker Jiménez.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *