Totes les notícies que no et contaran sobre la Festa de la Carxofa 2018 El cabreig de Manolito, la conga dels regidors, el canvi de partit de Marta Escudero i moltes coses més que no sortiran en els altres mitjans de comunicació del nostre poble. Només aquí, en Benicarló Today, t'ho contem tot

L’ajuntament de Benicarló farà un balanç positiu de la Gran Festa de la Carxofa de Benicarló 2018, però molts detalls són els que es quedaran sense contar. Normal, són moltes notícies i anècdotes i posaran l’accent en els més importants. Benicarló Today ha fet un exercici de recerca per a portar-te tot allò que, segurament, t’has perdut.

L’emprenyamenta de Manolito

Durant les jornades, l’Ajuntament va convidar a dos il·lustres restauradors benicarlandos per a fer una demostració en el Parador i en FITUR. Manolito el Cortijero, demostrant que està per damunt del bé, del mal i del regular, es va colar per a fer-se la foto i beure’s pràcticament tot el cava que hi va trobar allà. Fixeu-vos en el moment de fer la foto, com apareix per la part de la dreta tot a soles, i apropa la copa. Després de la foto va tombar el paeller per a evitar que es feren una altra.

Evidentment, les males cares no es van fer esperar i el van convidar a eixir de la festa. Manolito, tallant-li el cap a un pollastre i llançant la sang als assistents, va pronunciar una maledicció i es va anar volant en la seua granera.

Ximo Puig i Mónica Oltra viatgen a Benicarló per a fer-se una foto amb Toni Cantó

El representant d’UPyDPeròNo es va acostar al nostre poble per a conéixer en persona a Benjamín Martí i el seu «no parlem català sinó benicarlando». Tant el president Puig com la vicepresidenta Oltra, fans incondicionals del programa Amar en huevos revueltos, no han perdut l’ocasió d’apropar-se al seu ídol en un ambient molt més íntim i demanar-li autògrafs i fotografies. És la verdadera raó de la seua visita al nostre poble, que no vos enganyen.

Benjamín Martí, per la seua part, va demostrar el seu nerviosisme per tindre al costat a una persona tan respectada en el seu partit, en multitud de fotografies i detalls, oblidant (de nou) certes normes bàsiques d’ortografia.

La victòria del Reial Madrid al València

Cares llargues al consistori. Normal, el València va jugar molt bé però no va aprofitar la crisi de l’equip de la capital. Regidors, premsa i convidats no van gaudir del partit retransmés al saló. Ningú no contarà aquesta notícia, només sortiran les coses alegres. Nosaltres t’ho volem contar tot.

La conga dels regidors

Molt malament no es deuen portar Roman Sánchez, Juanma Cerdá i Ximo Bueno quan van engegar una conga (el moment inicial va ser captat en aquesta foto). L’alegria d’aquests tres es va transmetre a la resta de regidors i van donar unes quantes voltes al poble, tots agarraets, fins que el cansament va arribar i van entrar a fer unes canyes al Babilon, justet després de l’anunci. Tots tret d’Ilde Anyó, que encara no té edat i es va fer un Cacaolat.

Marta Escudero canvia de partit polític i s’apropa a C’s Benicarló

No vos ho creureu, però Toni Cantó va fer un treball polític en Benicarló que pot tindre greus conseqüències en l’actual tripartit. Marta Escudero està pensant (se la veu així en la foto, pensativa) en canviar d’aires i afiliar-se a C’s Benicarló. No és broma. Analitzeu la foto, la cara de sorpresa de Cornelles, la cara trista de Benjamín i la desaparició progressiva de Compte per a deixar-li pas, com el personatge de Marty McFly a Regreso al Futuro, ací el teniu amb millor detall:

Confessar-se provoca flatulències

I no ho diem nosaltres sinó Mossèn Dámaso Perico, confessar-se neteja l’ànima de la mateixa forma que la carxofa provoca flatulències per a netejar el fetge i altres parts del nostre cos. La carxofa de Benicarló, el «producte de la creació», la planta mig morta que Benicarló acaba matant, el producte del camp que només convoca persones de nacionalitat espanyola, francesa i italiana, el mal que deixa sense Aeroreds a les farmàcies benicarlandes, el… bah, ja està bé. Doncs això, que si alguna vegada teniu ganes de tirar-vos un pet després de confessar-vos a missa, ja sabeu per què és.

Xaro Miralles li fot un mos a un micròfon

Normal. Havia de passar. Tant de pinxos i tant de menjar, al final et posen una cosa a prop i te l’acabes intentant menjar pensant que és un altre pinxo. Aquesta famosa foto, a partir de la qual s’estan creant innumerables memes i no sabem encara ben bé el motiu, és de passat diumenge. I amb açò acabem, no sense abans penjar-vos dues fotografies amb les quals no sabem què fer ni quin titular posar, per si vosaltres les podeu aprofitar. Ens llegim la setmana vinent. Vigileu el vostre fetge menjant carxofes, estimats lectors!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *