Tot el que l’arbre de Nadal interactiu amaga i no volen contar-te Mega-exclusiva de l'equip de Benicarló Today

La Regidoria de Festes i la Brigada d’Obres i Serveis es troben immerses en una campanya, que anima als benicarlandos a interaccionar amb una app d’Android que permet “controlar” l’arbre de Nadal. L’equip tècnic de Benicarló Today, mitjançant enginyeria inversa, ha estripat aquesta aplicació i ha trobat algunes funcions que, segurament, estaran presents en una segona versió del programa. De moment, les que hem pogut trobar són les següents:

  • Control·lar la llum dels fanals del poble. Alguns carrers de Benicarló compten amb un sistema que permetrà canviar de color la llum dels fanals, així com apagar tot un costat, un en concret (si molesta el veïnat) o enviar missatges codificats en morse a l’amant.
  • Definir l’horari de l’Edifici Gòtic. Un sistema avisarà a l’encarregat de l’edifici sobre els horaris en els quals l’edifici romandrà obert, podrem crear forquilles d’horaris i les ordres contradictòries es resoldran amb un sistema de vots a l’estil del Like de Facebook.
  • Seleccionar el conjunt que ha de vestir l’alcaldessa Xaro Miralles. Podrem valorar i votar entre tot un conjunt de vestits confeccionats per la famosa botiga Arialf.
  • L’estil musical de les nadales. Un cor de xiquets recorrerà els carrers centrals de Benicarló, cantant nadales amb l’estil que nosaltres podrem definir. Ara mateix, el sistema suporta: rap, heavi o blues.
  • Triar la bandera amb la qual surt diàriament el Madriles amb la seua bicicleta. La bandera del Barça no estarà disponible, però.
  • Els tipus de controls que farà la Guàrdia Civil (però no la ubicació). Podrem triar entre: controls de cal·ligrafia, exàmens de coneixements generals, control de la pròstata i control del nivell de satisfacció de les companyies telefòniques que gastem.

harvard-is-actually-developing-mind-control-technology-d

Però no tot són bones notícies, segons un prestigiós Psicòleg de Benicarló (que no anomenarem per motius de seguretat), el sistema podria permetre a terceres persones emprar les llums per a condicionar el cervell humà amb estímuls visuals i ritmes incandescents, una tècnica ja emprada per grans cadenes comercials com el Mercadona o el McDonald’s, que ens podria incitar a fer des d’un major consum nadalenc fins a tindre un trastorn obsessiu compulsiu per recollir les caques de gossos de tot Benicarló.

Per això, recomanem no mirar molt de seguit l’arbre ni apropar-se a menys de cinc metres del mateix. També animem  als benicarlandos a trobar l’ou de pasqua que els programadors han amagat a l’aplicació, i que permet recrear el so i les llums que podem veure a la pel·lícula “Encontres a la tercera fase”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *