Tècniques per a combatre el mosquit tigre L'Ajuntament ha subministrat algunes tècniques valuoses en un díptic informatiu, però s'ha deixat les més eficaces. Nosaltres te les contem.

Els molests mosquits tigre tornen a atacar-nos. Aquesta variant asiàtica, que es caracteritza per deixar-nos cames i braços plens de butllofes ha vingut per a quedar-se, així que ja podem començar a conéixer les millors tècniques per a protegir-nos. Moure les mans de manera exagerada per a espantar-los, emprenyar-nos i cridar del mal que s’han de morir o criticar la seua existència a les xarxes socials, no són solucions vàlides per a desfer-nos-en. L’Ajuntament ha emés un díptic informatiu amb moltíssima informació i dibuixets de colorins sobre els nostres enemics, ací el teniu:

Click per a engrandir la imatge

No obstant això, en aquest díptic tan menut no han pogut incloure totes les mesures que podem prendre pe a evitar picadures. Benicarló Today és conscient de la importància del problema i s’ha posat en contacte amb els millors entomòlegs del planeta per a completar les tècniques de protecció, les quals ara estan a l’abast de qualsevol ciutadà. Passem a llistar-les.

No sortir de casa

El millor que pots fer, per a evitar doloroses picadures, és posar-te màniga llarga, pantalons llargs, jaqueta, tancar totes les finestres de casa, tancar-te a la cuina amb queviures suficients i no sortir de casa en tot l’estiu.

És la tècnica més eficient, el 100% dels professionals contactats per aquest mitjà la recomana. Afegim a les recomanacions tindre un portàtil amb accés directe al Facebook de “Benicarló – Tareas Pendientes” per a estar distrets en les llargues hores que ens esperen. Malgrat l’eficàcia de la tècnica, no totes les persones poden quedar-se a casa. Alguns necessiten treballar i d’altres es veuen obligats a deixar la seguretat de la llar per algun altre motiu. Benicarló Today recomana complementar aquesta protecció amb totes les altres que es detallen a continuació.

Amaga’t entre les ombres

Mou-te ràpid d’amagatall en amagatall i roman entre les ombres al carrer.

Aquesta tècnica la utilitzarem quan necessitem sortir de casa, es basa en la màxima “Si tu no els veus, ells tampoc et veuen”. Qualsevol cosa ens pot servir per a amagar-nos: un racó fosc, un cotxe, darrere de la resta de persones que estan al carrer, un dels múltiples mobles que la gent incívica deixa al costat dels contenidors (si et pots agenciar amb un matalàs i emprar-lo d’escut, genial), etc.

És necessari tindre un bon estat físic. Algunes persones han intentat aquesta tècnica i han caigut en els moments més inoportuns, convertint-se en un blanc perfecte per als milers de mosquits assassins que patrullen la nostra ciutat. Abans d’emprar la tècnica, recomanem reconvertir una de les habitacions de ta casa en un gimnàs improvisat per a preparar-te i disminuir els temps necessaris per a canviar d’amagatall. Si creus que no estàs preparat, no ho intentes perquè el fracàs es paga amb una mort lenta i dolorosa.

Equipa’t amb aparells de detecció de mosquits

Els mosquits tigre emeten un característic soroll al bategar les ales el qual es pot detectar digitalment. Existeixen diferents aparells informàtics que detecten la presència de mosquits tigre a prop nostre. Els més potents (i cars) apleguen a 300 metres de distància i tenen l’aparença de rellotge de polsera. Compte amb aquesta tecnologia, perquè només funciona durant el moviment dels mosquits, si un mosquit roman quiet, no el detectarà, i ens podrem trobar amb sorpreses si no extremem les precaucions.

No afegim enllaços a pàgines de compra per a no afavorir marques i/o tendes. Però podeu fer una cerca en qualsevol central de compres digital i us en trobareu de totes les característiques, mides, colors i sabors.

Vestir una armadura completa medieval

El més efectiu seria portar una cuirassa medieval, protegint tot el cos i omplint amb silicona totes les esquerdes i petits forats de les plaques.

És la tècnica més cara, però també té un percentatge molt alt de protecció i contraatac contra els mosquits. I diem contraatac perquè deixaria malparats la majoria d’agullons de les bèsties. Es recomana completar el vestit amb un escut de pavés per a incrementar la protecció.

S’han documentat casos de persones que, emprant aquesta tècnica, s’han obert pas entre legions de mosquits, creant un camí lliure per les persones més desfavorides que no poden aguantar el pes de la protecció. L’Ajuntament de Benicarló, cercant herois armats que es dediquen a salvar ciutadans, planeja incloure justes i tornejos en la programació de les festes d’agost.

Anar amb espasa o maça és opcional, no serveix per a res en la lluita contra els mosquits però afavoreix molt en les fotos.

Mètodes anti-vampirs

Els mètodes anti-vampirs també poden ser efectius. Pengeu alls i crucifixos per tota la casa. Banderetes del Crist de la mar també van bé. Quan els mosquits vegen la creu, preferiran anar a un altre lloc a picar a la gent.

Tota precaució és poca. Tot i que aquesta tècnica no ha pogut ser provada, alguns especialistes (sobretot els més creients) defensen el seu ús. Els mosquits tigre podrien ser una de les plagues bíbliques que anuncien la fi del món, i només el poder de Crist els podrà véncer. Avisem que aquesta tècnica no podrà ser emprada pels no creients, els estris sagrats només tenen poder en mans de vertaders seguidors, així que si no creus en el poder de Crist millor no proves res de tot açò i posa’t una armadura.

Aigües estancades

Elimineu les aigües estancades del vostre entorn. No obriu l’aixeta per a res ni begueu aigua embotellada. Sobreviviu a base de refrescs i guardeu-los a la nevera.

Si alguna persona té problemes amb el sucre o vol cuidar la seua figura, recomanem canviar refrescs per whisky. Els peniscolans ens porten segles d’avantatge amb aquesta tècnica, per això al poble del costat no tenen els problemes que tenim nosaltres. Però bé, els joves de Benicarló van pel bon camí i en uns 15 anys estarem immunitzats contra l’aigua i el perill que comporta. Els mosquits ja no tindran cap lloc a casa on refugiar-se i la victòria final serà nostra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *