Psicòloga de Benicarló cerca ‘cuñaos’ per resoldre els problemes dels seus pacients Almudena pretén crear un servei de teleoperadors anomenat 'tu el que has de fer és' per tal de donar solució als múltiples problemes de la ciutadania

Almudena Coscollano és una jove psicòloga de Benicarló, va estudiar la carrera a l’UJI de Castelló i té molt clar quin és el futur que li espera a la seua professió. «Existeix un tipus de persona, o siga, en aquest país que té molt clar quin és el teu problema, saps? Dient-li només unes quantes paraules», ens diu Almudena, «i a més a més tenen solucions per a tot, o siga, per a tot. Buf. Molt fort. Són els cuñaos, saps? En conec uns quants i m’han canviat la vida.»  Segons la psicòloga benicarlanda, els anomenats cuñaos són capaços de tallar-te a meitat frase, fer-te una anàlisi detallada del teu quadre psicològic i donar-te solució miraculosa amb un mínim de passos.

Però la seua saviesa dels cuñaos no es limita només a l’àmbit psicològic, Sattel i Electrónica Aran són empreses de Benicarló que també estan treballant amb aquests éssers. Si vas amb un aparell electrònic trencat o un electrodomèstic, només entres per la porta ja saben què està fallant i et donen solució a l’instant. Pareix un poder tan extraordinari que gabinets de vidents se’ls rifen, dóna igual que tingues un problema al treball o amb la parella, o que tingues un càncer incurable, ells et llancen les cartes del tarot i encerten sempre amb el teu futur, sempre que seguisques els seus consells.

És per això que Almudena està cercant cuñaos per a muntar una empresa de teleoperadors amb número 800, «la gent trucarà, val? Agafarà el telèfon, picarà el número de la meua empresa, i sortirà un cuñao que li explicarà el que ha de fer», diu Almudena, «ja només em cal l’empresa, el telèfon, el número 800 i els cuñaos. I ja està, o siga, que ja està fet, això». Si algú coneix un cuñao d’aquests, Almudena vos agrairia que li enviàreu un privat pel Facebook amb les seues dades de contacte. La remuneració serà copiosa, i el nombre de benicarlandos amb problemes que podria ajudar ja sabeu que no és petit. Vigileu sobretot als bars i restaurants, de cuñaos està ple.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *