PP i PSOE en lluita per guanyar en likes al Facebook Les xarxes socials juguen un paper important en la política actual. El PSOE de Benicarló liderat per Xaro Miralles, i el Partit Popular liderat per Juan Antonio Mañá ho saben, i les estan usant. La lluita passa del ple, a la xarxa social.

Estem parlant d’una guerra virtual entre els dos grans partits benicarlandos. El fixatge d’un Community Mannager per part de les dues formacions, ens promet un dur combat, des d’ara fins a final de legislatura. De fet en cas d’empat electoral, es desfaria mirant qui té més likes durant l’últim més al Facebook. El PSOE ha reactivat les xarxes. Però d’una manera molt singular, sols copia i enganxa el que fica l’Ajuntament. El seu Community Mannager  ens va dir l’altre dia via trucada de telèfon, que sols copia i enganxa el que fica l’ajuntament, perquè li paguen en cacaus i tramussos, i pagant això molt més no pot fer,. Per altra banda, el Partit Popular no còpia el que fica l’Ajuntament. El partit dels benicarlandos de bé, ha agafat l’estratègia de fer el ridícul a les xarxes socials, és a dir, copia l’estratègia política que el seu partit fa en general en tot, no sols en xarxes socials, el ridícul. Mañá diu que així s’estalvie els zasques que li feien al ple, ja que fan menys mal via xarxa social.

La guerra entre community mannagers està sent bestial segons els treballadors de Facebook que controlen tot el que passa en la nostra zona. Però des de Benicarló Today hem descobert que es tracta de la mateixa persona, la que porta el compte del PSOE i el del PP (alguns afirmen que és Susana Pérez), en nosaltres va usar distorsionadors de veu per a explicar-nos la seua situació laboral. Per tant, no ho podem afirmar. El PSOE li paga en cacaus i tramussos, i el Partit Popular li dóna banderoles del Crist de la Mar i llibres en valencià, que no en català perquè estudie alguna cosa, i per a recordar temps passats.

C’s encara no s’ha manifestat però es comenta que també van a reactivar les xarxes socials i que ho farà quan ells creguen i com ells vulguen, que no serà ni millor ni pitjor que el que fan els altres partits, i que no poden abstenir-se de la moda. En canvi, Compromís ERPV intenta que Barberà no fique les seues burrades a les xarxes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *