El PP benicarlando es burla de la campanya contra l’alcohol en Falles Ciutadans ha fet un àlbum semblant, però amb pixades

Per burlar-se de la campanya “Coneixement” que, va llançar l’ajuntament benicarlando per lluitar contra l’alcohol a les festes falleres, l’agrupació local del Partit Popular, ha pujat un àlbum a Facebook que recopila tots els vòmits que ha anat fotografiant aquests dies pels voltants dels casals.

El treball ho han dut a terme diversos membres de Noves Generacions que, han passat la setmana amb la càmera a l’espatlla, en la cerca de senyals que la joventut benicarlanda no té coneixement. «Hem anat puntualment cada matí a fer fotos, excepte el diumenge que vam anar a missa, clar», reconeix Piluca de Alba, la secretària de NNGG. «Gairebé tots els vòmits estaven humits, així que sabem que, damunt, aquesta joventut denigrant, no ha arribat a casa a una hora que Déu mana».

Fonts oficials de BET, asseguren que totes les fotos van ser preses en els limítrofs dels casals de les falles Benicarló i El Caduf, amb el que no queda clar de quina joventut s’està parlant en aquesta denúncia pública a través de les xarxes socials.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *