Peníscola legalitza la religió “Adoradors del Bufador” amb una forta polèmica Els tècnics de justícia surten de l'Ajuntament amb bosses del Peníscola RehabMedic

La comitiva del ministeri de justícia surt de l’Ajuntament de Peníscola, després de donar l’OK a la legalització d’una nova religió, amb un acompanyament policial perquè no passe a majors la protesta que desenes de veïns anaven fent a la porta des de ben entrat el matí. Els Adoradors del Bufador (ADF) ja poden utilitzar les instal·lacions públiques que anaven demandant des de fa anys, una religió que ha crescut de manera exponencial en els últims temps i que, tot i que compta amb personatges il·lustres de la ciutat, no s’ha salvat de centenars de detractors.

L’antic president de l’associació, i ara líder espiritual d’ADF, Paco García, no pot amagar la seua felicitat després de la resolució: «Necessitàvem reunir-nos en llocs més grans perquè la seu ja se’ns estava quedant molt curta. Estem molt contents amb la resolució del comité, finalment tota la lluita ha valgut la pena i, el més important de tot, finalment podem dir ben clarament que tot el que s’anava dient sobre nosaltres és mentida».

Paco es refereix a la polèmica que ha acompanyat sempre a la religió ADF, els seus detractors la titllen de secta satànica i han denunciat la desaparició de diverses noies joves. Se llevaron a mi hija és el que està escrit en la pancarta que porta Manolo, un dels veïns que esguarden a la porta de l’Ajuntament per a mostrar la seua disconformitat amb la legalització d’ADF. «M’han furtat la meua filla Angelines», ens diu Manolo, «tenia només 22 anys i me la van furtar perquè era verge», “Virgen tus ganas” s’escolta mentre Manolo està parlant, «tu calla, malfeiner! Què sabràs tu de la meua filla?». “Més del que et penses, bobo!”, s’escolta com a resposta.

Paco ens intenta donar explicacions sobre tot el que està passant: «mira, els Adoradors del Bufador venim d’una antiga associació, “Amics del Bufador”. Alguns de nosaltres vam tindre uns somnis on ens parlava i ens demanava devoció a canvi de regals. A poc a poc vam començar a adorar al Déu Bufador i la nostra vida va millorar significativament. D’ençà d’aquell dia que molta gent va començar a preguntar-nos pel Bufador i la religió va créixer molt. Li resàvem, li fèiem festes,… però no com diuen que li llançàvem verges pel forat i sang d’innocents torturats. No, no, no. Segons la legalitat, només podem torturar gent que s’hi deixe voluntàriament, i les verges han de ser de més de 18 anys. Òbviament no hem pogut trobar a ninguna que ho complisca. Una, una només en vam trobar, una que a les festes sempre intenta pillar catxo però els xicots li fugen. No està molt agraciada i la família no té peles. Li diuen quita bitxo, pobra. Eixa el Déu ens va dir que ni de conya, que eixa pals benicarlandos».

Ningú amaga que Peníscola fa uns anys que gaudeix d’un tiró mediàtic prou fort, sent una ciutat en el punt de mira dels turistes per aparéixer a diferents sèries de prestigi. Paco ens diu que el Déu Bufador els està molt agraït per la seua devoció i que el turisme en Peníscola ha crescut gràcies a ells i a la labor de l’Ajuntament i l’ajuda de tots els ciutadans de Peníscola. Intentem entrevistar a alguns ciutadans de Peníscola sobre el tema, alguns callen i defugen els nostres micros, d’altres ens conten que a Peníscola algunes persones estan desapareixent de manera sistemàtica i no es troba mai cap rastre, alguns ciutadans s’apropen a nosaltres amb el carnet oficial a la mà i ens conten meravelles sobre el Déu Bufador: sobre com el seu restaurant li està funcionant millor, sobre com ha trobat l’amor de la seua vida, sobre que té molta sort amb el joc online, etc. i tot gràcies al Déu Bufador.

Diuen que mai plou a gust de tothom, però sí que està clar que la pluja de vegades afavoreix només a un grup selecte de persones. Amb el suport de l’Ajuntament de Peníscola, moltíssimes persones amb poder i una aclaparadora majoria d’hostalers de la ciutat; la religió Adoradors del Bufador ha vingut per a quedar-se. Nosaltres, com sempre, estarem pendents per a informar-vos de tot.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *