Partits de l’oposició amaguen butlletes d’afiliació entre els pinxos de carxofa de Benicarló Consumidors denuncien una misteriosa màgia negra que obliga a omplir i enviar els diferents formularis quan es troben entre el menjar

Benicarló Today està rebent una allau de denúncies poques hores abans de començar les jornades 2018 dels pinxos de carxofa. Segons ens estan comentant per missatges privats, alguns pinxos porten una sorpresa amagada a l’interior, qual galeta de la sort xinesa. Els partits de l’oposició estan aprofitant la tirada que tenen els pinxos per a colar butlletes d’afiliació dels seus respectius partits. Amb la majoria de camps ja complimentats i deixant en blanc només les dades personals, moltes persones els han enviat pensant que són una participació especial dels premis dels pinxos.

Extasiats per l’amalgama de sabors que ofereixen els sorprenents pinxos del nostre poble, la gent no és capaç d’entreveure la lletra petita i els logotips minúsculs, i pensen que el paperet doblegat que els ha aparegut dins del pinxo és un premi especial. Ràpidament demanen bolígraf, com si hagueren sigut objectiu d’un poderós encanteri, per a gaudir de tots els avantatges que es representen en les butlletes mitjançant dibuixets i memes de gatets jugant, i corren com ànima que persegueix al diable a enviar la butlleta. No és fins hores després quan alguns espavilats s’assabenten del seu error, però evidentment el mal ja està fet i el partit polític ja ha cobrat la primera quota anual.

Els representants dels partits polítics locals han desmentit rotundament la implicació en l’enganyifa. Les seues cares han sigut dignes de les pitjors sobreactuacions de Nicolas Cage en els últims anys, però. Benjamín Martí ha sofert un atac de pànic i ha refusat les preguntes mentre s’eixugava el front perlat de suor, ens ha deixat moltes preguntes sense resposta; Juan Antonio Mañá, molt millor, no ha parat de repetir «yo no tengo constancia de esto, el tema lo lleva mi marido». Els partits polítics ja han anunciat que no tornaran els diners rebuts, fins i tot els de les persones que s’han donat d’alta múltiples vegades en el mateix partit mitjançant diferents butlletes, segons ells «Santa Rita, Rita, lo que se da no se quita».

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *