El Partit Popular de Benicarló està darrere del polèmic pregó de Carnestoltes de Vinaròs El Carnaval de Vinaròs 2017 ja serà sempre recordat per a la societat benicarlanda com el "Carnaval de la Carxofa" i tot gràcies segons ha pogut saber per culpa del Partit Popular de Benicarló, sí heu llegit bé el Partit Popular de Benicarló

Eugeni Alemany va fer de pregoner en el pregó de les festes de disfresses que fan a Vinaròs i de tot el que va dir sempre serà recordat pels acudits que va fer sobre la forma de ser de les benicarlandes i benicarlandos. La notícia ha circulat per totes les xarxes socials i a causats més d’un enfrontament i ha enfadat a un sector de Benicarló. Però pel que ha pogut descobrir BET és que tot és part d’una campanya de promoció del producte estrela de l’horta benicarlanda iniciada per les elits del partit líder en l’oposició al poble cadufer.

Uns dies enrere el PP va fer un comunicat on es criticava la falta de promoció que havia fet l’equip de govern amb motiu de la XXIV Festa de la Carxofa de Benicarló. Així que Mañá ha decidit fer una contra promoció a la institucional i va contractar a Eugeni Alemany perquè fera la promoció. Segons sabem soles es va saber que ell seria el pregoner del Carnaval de Vinaròs una delegació del partit es va comunicar amb ell perquè d’alguna manera mencionara la carxofa al poble dels llagostins i que ningú quedarà indiferent. I pel que pareix el negoci hi ha triomfat.

Cal remarcar el fet que Eugeni Alemany va treballar a Canal 9 on va fer amistat amb nombroses autoritats del Partit Popular en l’àmbit autonòmic i que encara les manté. Això va permetre que les negociacions no foren difícils. L’Ajuntament de Vinaròs va ser enganyat fàcilment i la carxofa de Benicarló està ara en boca de tots. El Partit Popular hi ha aconseguit el que volia, María Jovaní ens va fer les següents declaracions al respecte: «Eugeni és bon amic meu, al seu twitter té una foto en blau a la senyera, res podia sortir malament, li hem pintat la cara a tot l’Ajuntament».

Des de BET volem dir que enhorabona perquè és la primera vegada que el PP des que està a l’oposició fa alguna cosa bé i que esperem que no siga l’última, ja que sense ells aquesta promoció no haguera sigut possible. Estarem atents a veure en quina pròxima mesura pren aquest partit que no para de sorprendre. Seguirem informant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *