El mur de «joc de trons» es trasllada al barranc «d’Aiguaoliva» Un col·lectiu de benicarlandos construirà una tanca metàl·lica al barranc «d'Aiguaoliva» per a separar Benicarló de Vinaròs d'una vegada per totes. Per a la seua posterior conquista.

El conflicte entre benicarlandos i vinarossencs és més que de sobra que conegut. Conflicte especialment que es dóna quan s’enfronten en esports o en comparacions de festes (les de Benicarló són millor i els esportistes també). Per això, un col·lectiu va decidir portar a terme una de les accions que probablement canvien el rumb i relació de les dues poblacions: la construcció d’una tanca al barranc «d’Aiguaoliva». Per a separar definitivament les poblacions i mostrar la superioritat de la raça benicarlanda.

El grup de benicarlandos que ha fet la proposta a l’ajuntament, anomenats «CAVALLERS DEL CADUF». Proposen la instal·lació d’una tanca metàl·lica de 6 metres d’altura, electrificada i amb punxons. Posar vigilància a totes les carreteres i que s’identifique a tot el vinarossenc que vulga entrar a Benicarló. Aquesta proposta no va ser ben rebuda per l’alcaldessa (que és vinarossenca). Però a l’hora de votacions dins de l’equip de govern es va aprovar per àmplia majoria. «Independència del que siga» va dir un conegut regidor de l’ajuntament. Un altre va dir «així és la democràcia, cabrons». L’oposició ha vist en bons ulls la proposta i ha penjat un post al Facebook amb fotos de cadufs “aplastant” llagostins. Xaro Miralles ja ha dit que és una decisió difícil però que ella per Benicarló el que faça falta. També ens han comunicat del seu entorn que ha acceptat la derrota perquè ja té el despatx «bonico» per a les visites i ha de mostrar-lo.

Ilde Añó està mirant pressupostos per a material, ha trucat a Ceuta i Melilla. Carlos Flos ja està mirant de quina partida lleva diners per a aquesta obra de magnitud incalculable. Ximo Bueno està organitzant la policia i el gos. Josep Barberà dissenyant una bandera que represente el moviment. Rosana Marzá està buscant «maños» a Vinarós per a portar-los a Benicarló. Susana Pérez per aquí va.

«El moviment fa temps que està en marxa, hem de demostrar que som superiors. Tenim ja preparada una cercavila amb cavalls per a demostrar que som un poble millor i més solemne que Vinaròs el dia que s’acabe de construir la tanca» ens han comentat des de dins de «CAVALLERS DEL CADUF». També han dit que a les festes de Vinaròs els benicarlandos podran anar, però que hauran de triar entre carnaval o festes de juny. L’objectiu és fer dèbil a Vinaròs i conquistar-lo a poc a poc amb els exèrcits que s’estan preparant amb els «penyeros» que també tenen esperit guerrer des que van anunciar la seua independència de les festes d’agost.

La construcció de la tanca no tardarà a fer-se. S’han esperat que tornen tots els benicarlandos que van anar de festa a les festes de Vinaròs a acabar-se l’alcohol que hi havia, i demostrar que un benicarlando on va, es nota.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *