L’església del Crist de la Mar passarà a ser una tenda de souvenirs L'església del Crist de la Mar de Benicarló passarà a ser una tenda de souvenirs de tot tipus per a generar més activitat econòmica al poble, i potenciar l'edifici que està en hores baixes de religiositat.

Durant les pròximes setmanes començaran a signar-se els convenis per a convertir l’emblemàtica església en una tenda de souvenirs de Benicarló. El nou Pla de Turisme va rebre la setmana passada una proposta per part del grup municipal Ciudadanos per a fomentar l’economia benicarlanda. La proposta va ser traslladar les imatges religioses de l’església del Crist de la Mar a la de Sant Bertomeu i una tenda a l’edifici. Canviant de lloc les imatges, esperen que tots els feligresos el congreguen a la parròquia gran del poble i així el fervor no desaparega i fent la tenda s’espera la reactivació de l’economia benicarlanda a base de les compres que els turistes hi faran.

La proposta de Ciudadanos vol potenciar l’economia de Benicarló. El seu portaveu ha dit en converses informals, que amb el plateret que es passa els diumenges no es pot viure i no es reactiva l’economia local. En canvi, ficant una tenda de souvenirs, sí. El conveni per a començar el projecte es firmarà el gener del 2018, coincidint amb Sant Antoni. L’església serà el primer edifici d’aquest tipus que albergarà una tenda de souvenirs en tota la comarca. La innovació és un dels punts forts del partit taronja i per això tot estarà retolat en “benicarlando” que no en valencià, perquè a Benicarló es parla “benicarlando” i no valencià.

La tenda tindrà tot tipus de souvenirs, es faran contractes de 6 mesos i sòls podran treballar gent del poble. De fons sempre estarà sonat la cançó del Crist de la Mar, perquè no s’oblide que era l’edifici anteriorment. Des de BET volem donar les gràcies a Ciudadanos per la seua aposta per l’economia benicarlanda, gràcies per pensar pel bé de Benicarló. Però per si de cas i per què pensem totes les possibilitats llancem una pregunta als nostres lectors: què pot anar malament en aquest projecte brillant dels estrategs  econòmics del grup municipal Ciudadanos?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *