L’Ajuntament de Benicarló pinta els passos de vianants per error Un malentés del regidor Ilde Añó el fa pensar que estem en precampanya electoral

Ilde Añó, Regidor d’Obres i Serveis de l’Ajuntament de Benicarló, ha encomanat a la brigada municipal que pinte tots els passos de vianants de la ciutat. I el motiu no és cap altre que una simple errada del regidor. Añó va veure a les notícies que és molt probable que s’avancen les eleccions estatals i va interpretar que això també comportava que s’avançaren les municipals. Eixa errada, sumada al fet que fa dues setmanes es va inaugurar un pàrquing i que la setmana passada fou el torn de la inauguració de la rotonda de la Carxofa, l’ha fet pensar que estem en precampanya electoral.

D’aquesta manera, Añó ha inaugurat de manera sobtada 2 parcs infantils i, a més a més, ha donat l’ordre als membres de la brigada perquè es posen immediatament a pintar els passos de vianants, així com a comprar flors per a les jardineres i netejar els carrers. La ciutadania està contenta perquè es nota una gran millora a la ciutat, millora a la qual només estem acostumats quan arriba el període electoral, i agraeix l’errada a l’edil socialista.

De tota manera, els veïns, assabentats de la notícia, donen les gràcies per les millores però demanen que no se’ls ocórrega fer cap míting fins d’ací a 4 anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *