L’ajuntament es planteja allargar els horaris nocturns dels casals fallers «hasta que el cuerpo aguante» Un altre punt que genera controvèrsia és alliberar l'ús dels coets a tot el poble, sempre que els usuaris actuen de bona fe i demanen perdó per desperfectes i molesties

L’ajuntament de Benicarló ja està treballant en les millores de les falles del 2019. El resultat positiu d’aquestes falles embraveix l’actual govern i pensa, de portes endins, que un increment en les llibertats no es veurà traduït en un increment en queixes i incidents. Tot al contrari, les estadístiques ens mostren que atraurà més visitants i s’incrementaran els beneficis dels locals del poble.

Aquestes estadístiques, escrites en uns tovallons tacats d’oli de les tapes dels casals, mostren dades com que la mistela està bona, el cremaet de la majoria dels casals està espectacular, si rebaixen el preu dels cubates estarà guai i vindrà més gent, i els casals tanquen massa aviat i la gent no sap què fer amb el pet que porta. Unes estadístiques serioses i professionals. Els analistes també pensen que un allargament d’horaris augmentarà les possibilitats de lligar i la taxa de natalitat de Benicarló es veuria incrementada.

Domingo Roca, per contra, carrega molt durament amb l’excessiu volum de la música dels casals i el poc civisme de la gent a altes hores de la matinada. Tot seguit ha votat en favor d’allargar horaris i donar més permissivitat al llançament de coets, així com deixar que es puga fumar dins dels casals, que els locals propers puguen romandre oberts les 24 hores del dia i que els gossos caguen en qualsevol lloc sense obligar al propietari a recollir la defecació.

Tot s’hi val en les falles del 2019, prepareu-vos. Volum a tope, alcohol per tot arreu, coets a les 5.00 del matí… les falles del 2019 seran les més lliures de Benicarló. La notícia està corrent com la pólvora entre els grups de turisme de Magaluf i Salou, i ja s’estan preparant autobusos festius amb més de 400 persones. Benicarló en falles, ciutat sense llei… i sense vergonya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *