La Participació Ciutadana a Benicarló ja és una realitat: la població triarà el color de les cortines del despatx de l’Alcaldessa Aquesta serà la primera de les moltes consultes que es tenen previstes fer per tal de millorar el benestar dels benicarlandos i benicarlandes

La tan promesa Participació Ciutadana a Benicarló es farà realitat en els pròxims dies. Des de la Regidoria de l’àrea ens ha arribat una nota de premsa on se’ns informa que en breu es té previst fer una consulta oberta a tota la població per tal que siguen els propis benicarlandos i benicarlandes els qui trien el color de les noves cortines del despatx de l’alcaldessa Xaro Miralles. Segons fonts properes a l’alcaldessa, el primer que va dir Xaro en entrar al seu nou despatx va ser que el color de les cortines no combinava per a res amb el color del seu cabell, i que per tant, sí o sí haurien de ser canviades. És per això, i atenent a la gran demanda de la ciutadania de poder participar en les decisions importants per al poble, s’ha decidit que siguen els ciutadans els qui trien el color de les noves cortines.

Però la participació no quedarà limitada només a aquesta consulta. A la mateixa nota de premsa remesa per l’Ajuntament, se’ns informa que en breu s’obriran altres enquestes vinculants com ara el determinar si a l’entrepà de blanc i negre de falles s’han de posar 2 botifarres i 1 llonganissa o al revés o també determinar si l’autèntica paella benicarlanda ha de portar o no pèsols. A més també es té pensat redactar, sempre comptant amb l’ajuda de la ciutadania, el protocol d’actuació correcte que tot benicarlando i benicarlanda haurà de seguir quan a algú se li escapa un pet mentre estem menjant a taula.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *