El jurat dels pinxos torna al seu planeta d’origen un cop lliurats els premis La penya Mechero considera que «com el sabor de la carxofa benicarlanda no és d'aquest món, els encarregats de puntuar les creacions els havíem de buscar fora del nostre planeta»

Si algun any heu qüestionat els pinxos guanyadors i la professionalitat del jurat, teníeu raó en les vostres queixes i ací teniu el perquè: les puntuacions les posaven extraterrestres amb un sentit del tast diferent del nostre. Sí senyors, ens ho tenien amagat, però enguany ens ho ha confirmat la presidenta de la penya Mechero Ruth AcíNoUsOblideuDePosarElCognom: «com el sabor de la carxofa benicarlanda no és d’aquest món, els encarregats de puntuar les creacions els havíem de buscar fora del nostre planeta», ens diu Ruth, «l’ésser humà no està qualificat per a puntuar el sabor sublim que tenen les nostres carxofes, ja en tenim prou amb el plaer de menjar-nos-les».

Disfressats de gent del poble, han recorregut (com venen fent cada any) els diferents establiments que participen dels premis. No és fàcil distingir-los dels humans, tenen una dicció i uns moviments molt naturals, però la seua fredor a l’hora de felicitar els cuiners, tant si el pinxo els ha agradat com si no, feia sospitar al nostre equip d’investigadors. Enguany, Benicarló Today els va seguir sense que se n’adonaren. Seguint un camí prefixat, els alienígenes anaven visitant els establiments i repetien la mateixa mecànica. Tot normal. Però una vegada van acabar les visites, es van encaminar cap al poblat Iber i, allà, es van despendre de les seues disfresses i una nau va baixar sigilosament per a emportar-se’ls a deliberar.

Amb el material fotogràfic que el nostre equip va prendre de les seues esquelètiques figures, ens vam posar en contacte amb la presidenta de la penya Mechero de Benicarló, la qual no va tindre més remei que acceptar les proves i explicar-nos-ho tot. Fa 8 anys que venen a ser el jurat, és un viatge molt llarg però segons ens diuen, «worth leng, skewers majQa’ ‘ej request maH 1». Així que no ens queda més remei que donar-los les gràcies pel temps que ens dediquen, que piloten amb precaució i que tinguen un bon viatge de tornada.

1 Paga la pena el viatge, els pinxos estan molt bons i ho fem amb molt de gust.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *