Un home aparca el seu cotxe al casal dels Amics del Foc i ningú se n’adona en tot el cap de setmana No trobava aparcament a Benicarló des que tornà de fer la compra del Mercadona

Natalio Gengibre portava pegant voltes per Benicarló 45 hores ininterrompudes des del dimecres passat cercant una plaça d’aparcament, fins que va trobar un ampli lloc al casal de la falla Amics del Foc. Un reporter de Benicarló Today ha aconseguit unes paraules exclusives de Natalio, aquestes són les seues impressions: «Xé, cagundena. Pos si no trobo aparcament, què voleu que faça. Ni zona blava ni merdes, ací no aparca ni Déu. Vaig vore un lloc lliure on ningú s’arrimava i p’acallà que vaig anar», afegeix.

La junta de la falla no entén per què cap soci va adonar-se del vehicle aparcat tot just al mig del casal. Alguns d’ells pareix que van faltar a les seues obligacions a la barra, «total, si no va ningú a la falla ni a menjar, ni a sopar ni a res, que abans demanen una llauna de birra al Tràngol que no pas a nosaltres», comenta alguna veu de dins de la junta que no vol dir-nos el nom.

El vehicle de Natalio encara no ha passat a disposició policial perquè pareix que no molesta a ningú, però el veí de Benicarló sí ha rebut una multa que pot canviar per 4 hores de treball repartint flyers de la falla. Natalio creu que «he de triar les 4 horetes de res i fer una bona acció per esta gent. Ademés penso vindre tots els dies amb la família aquí a sopar. Ens hem fet amics, són bona gent, animo a tots los que estan llegint açò a que vinguen a conéixer-los».

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *