Hollywood aprofitarà Benicarló després de festes per a rodar escenes de ciutat morta «Per fi podré competir amb Andri», ha declarat l'alcaldessa Xaro Miralles

Sembla que, com en les bones pel·lícules, tot ha estat fruit de l’atzar, ja que diversos productors de Hollywood van visitar Benicarló de casualitat, just després de Setmana Santa, i es van enamorar del fabulós plató natural que tenim per ciutat.

Les regidories de Cultura, Turisme i Comerç, ja han tingut diverses reunions amb alts executius de les productores “20 Century Foix” i “Pa Ramón Pitxells”, en les quals es determina clarament les possibilitats de rodar a Benicarló, «sobretot en dissabte a la tarda o en diumenge durant tot el dia», ha declarat Robert Bartleh Cummings, un dels executius. I és que, amb la moda zombie i de llargmetratges post-apocalíptics, «aquests carrers buits però plens de brutícia, ens lleven molt treball de decorats».

Es veu que l’avorriment al qual estem acostumats durant les hores dels caps de setmana, que sembla que fins als comerços hostalers utilitzen per descansar, seria molt propici per a les segones versions de ‘Jo sóc llegenda’, que protagonitzaria Marcelino Domingo, o ‘Benvinguts a Zombieland’, que aprofitarien per a rodar en dates tan assenyalades com a Falles o Setmana Santa.

P.S.: Moltes gràcies a Rafa Delshorts i a tots els que penjeu fotografies de brutícia a “Benicarló – Tareas Pendientes”, ja que sense vosaltres Hollywood no s’hi hauria decantat per la nostra ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *