Hector Roca i Roberto Pau seran els protagonistes d’un especial de ‘Pesadilla en la cocina’ en el restaurant Yakitoro de Chicote Els dos cuiners benicarlandos representaran el paper de salvadors del restaurant japonès del famós showman, on transformaran la seua cuina aportant diversos plats amb la carxofa benicarlanda com a principal ingredient

Aquesta sexta temporada del famós programa Pesadilla en la cocina comptarà amb la participació de dos cuiners benicarlandos: Hector Roca (Restaurant Tràngol) i Roberto Pau (Restaurant Pau). En el programa especial que s’emetrà durant el Nadal del 2018, Alberto Chicote “sofrirà” uns problemes en el seu restaurant Yakitoro i trucarà al seu amic (atenció, aparició estel·lar) Raúl Resino, el nostre cuiner Michelin. Raúl li demanarà disculpes perquè dirà que no hi podrà anar, però que li enviarà als millors cuiners de la zona que coneix. Tot açò estarà guionat, evidentment, el restaurant de Chicote no pateix cap problema, el programa només respon al treball del nostre Ajuntament donant a conéixer la carxofa benicarlanda fora de la nostra terra, producte que apareixerà en reiterades ocasions al programa.

Benicarló Today s’ha posat en contacte amb els dos cuiners per si ens podien avançar una part secreta del guió, però no ha pogut ser, sí que hem pogut saber que tots dos s’han pres molt seriosament la seua aparició en la televisió. Fa tres mesos que estudien tots els programes emesos, així com el programa original de Gordon Ramsay, d’on diuen haver tret moltes idees. El programa estarà replet de moments estrambòtics, sorpreses desagradables, crits, plors i dramatisme maximitzat; un dels moments clau (exclusiva Benicarló Today) serà la troballa de diversos gats que els cuiners de Chicote utilitzen per a donar-li als seus guisats “el seu gust asiàtic característic”, també s’hi podran sentir durant l’emissió diverses frases impactants com “este pato ha pasado más hambre que los presos de Auschwitz”, “no tienes cucarachas en la cocina porque les da asco vivir entre tanta mierda”“no se si es más dura esta albóndiga o el escudo del Capitán América”.

Un cop els cuiners benicarlandos sofrisquen un parell de servicis desastrosos, l’equip de reformes del programa el transformarà en La Carxofeta 2 amb l’excusa que “l’única cosa que pot arreglar aquest restaurant és la carxofa de Benicarló” (aparició per sorpresa de Maribel Masterchef). El duo presentarà els nous plats del local, amb una important presència de l’hortalissa benicarlanda, posarà el toc final al local amb un majestuós quadre de Manolo Rico aprovant el restaurant, i acabarà amb un servici de reobertura on veurem desfilar tot un conjunt d’actors espanyols i famosos de la premsa rosa. Tampoc faltarà la taula amb l’equip de govern de Benicarló, el qual evidentment no perdrà l’ocasió d’assistir. Encara falten uns bons mesos per a poder gaudir del programa, però segur que després de llegir aquesta notícia tindreu al cap diferents escenes que bé podrien aparèixer, oi que sí? Qui sap! Tot és possible en la televisió i en aquest diari!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *