Els regidors que no siguen convincents amb les seues preguntes o rèpliques, entraran al pròxim Ple fent la croqueta com a càstig Xaro Miralles espera una major assistència d'espectadors i que els regidors es preparen millor els texts

«Hauran de fer la croqueta des de l’entrada fins a la seua butaca, i hauran de fer-ho amb gràcia o, en cas contrari, es veuran forçats a repetir-ho o tornar-se’n a casa sense participar en el Ple». Així ho explica l’alcaldessa en una circular que estan rebent tots els regidors. Cares magres entre algunes persones les quals pensaven que parlar era “gratis”, alguns ja han rebut diversos “zas, en tota la boca” en el passat i tenen clar que tard o d’hora els hi tocarà.

«Si algun regidor pensa que no està preparat físicament per a fer tot el trajecte, des de la regidoria d’esports els hi proposem unes Jornades de Croquetes que farem després de les festes de Nadal», continua la circular. Carlos Flos haurà de treballar-s’ho molt bé amb alguns casos i pareix que ha decidit avançar l’entrenament amb alguns regidors (diversos veïns de Benicarló juren haver vist la setmana passada a Ximo Bueno corrent com Rocky per la Mar Xica).

La proposta també té com a finalitat augmentar l’assistència dels ciutadans, que podran animar i aplaudir als regidors castigats mentre sona la cançó dels The Black Eyed Peas “I Gotta Feeling” (enllaç al YouTube). En finalitzar la seua performance, els afectats rebran un regal en forma de pin amb la imatge del nou escut, o… hauran de repetir l’exercici si a Xaro no li ha agradat el que ha vist.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *