Els premis de la loteria de Vinaròs no arriben per a pagar els deutes amb els benicarlandos Les reclamacions han abarcat des de quatre frases fins a amenaces de mort

Podria dir-se que guanyar la loteria és un cop de bona sort. Almenys, així és en quasi tots els casos, malgrat que sigues vinarossenc, condició que va lligada normalment a deure diners a algun benicarlando. I és que és ben coneguda la fama de malgastadors que tenen els habitants de la capital del Baix Maestrat.

Des que a Vinaròs van tocar diversos premis de la loteria Nacional, a Benicarló ha sorgit un grup de persones que s’han unit per a reclamar amb més força vells imports i interessos que no havien acabat de cobrar mai. Fins i tot hi ha gent que reclama el pagament de deutes que els seus avis havien contret i mai fins ara s’havien atrevit a demanar-los. El cap de l’agrupació ens ha fet saber que «fins aquest moment no havíem sigut massa exigents en els pagaments dels deutes, però just ha coincidit que alguns benefactors del premi tenien tractes pendents de resoldre amb nosaltres». Pel que fa a les amenaces de mort, escrites en targetes anònimes i lliurades en els portals d’alguns afectats, diuen no saber-se’n res, especialment les que contenen frases com «tant de bo esclates d’un empatx de llagostins». «Ens pareix de molt mal gust», comenta el cap del grup, «algú està intentant desprestigiar la nostra mobilització».

Els vinarossencs no han dubtat en respondre amb denúncies i queixes, al·legant que l’oportunisme d’aquesta gent és més que evident i que la majoria de reclamacions són infundades o van caducar fa anys, a més que les amenaces de mort els lleven legitimitat. Donat que els benicarlandos, de les amenaces, diuen no saber-se’n res, la Guàrdia Civil ja s’ha ficat a investigar el cas i el rerefons de cadascun dels casos per comprovar-ne la veracitat i aclarir aquest assumpte d’una vegada per totes. Molts negocis de la localitat, el nom dels quals no podem revelar, han promés els agents generoses recompenses tan bon punt aclarisquen la situació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *