El Pla Estratègic de Turisme dóna els seus fruits. Arriben els primers visitants. Desgranem els punts més transgressors del Pla Estratègic de Turisme

Encara ni s’ha fet la presentació de l’esborrany del Pla Estratègic de Turisme i ja comencem a notar els seus efectes: arriben els primers visitants al poble. Realment no són uns visitants normals però ja ens va bé. Aquest és un dels punts més nous del Pla: intentar que els animals de companyia siguen ben atesos al poble, hi tenim de més transgressors, l’equip d’investigació de Benicarló Today us en desvetlla un quants:

  • Els animals de companyia han d’estar ben atesos. L’increment dels animals de companyia és un fet, i Benicarló vol ser la ciutat que millor atén les necessitats d’aquests animalets. Tindrem cubetes amb menjar divers als carrers principals de Benicarló, els animals vindran atrets per la seua olor i estiraran de les corretges dels seus amos, els quals es meravellaran amb la bellesa de la nostra ciutat i es quedaran en ella. (Nota de la redacció: així és com ve escrit en el Pla. No són paraules nostres).
  • Ensinistrament dels vinarossencs perquè parlen bé de Benicarló. Açò es farà en dues fases: la primera, la fase d’experimentació, es farà amb els porcs senglars que han vingut a visitar-nos, la seua morfologia i fisiologia fan d’aquests animals el més paregut que tenim a un vinarossenc; la segona fase, experiments en entorn real, consistirà en afegir una substància als cafés d’un local proper al centre i veure com reacciona la gent.
  • Platges amb topless. El topless estarà permés a totes les platges del municipi, intentant que el nombre de banyistes s’incremente considerablement. Potser al principi siga difícil aconseguir el 100% de persones fent-ho, per això des del consistori s’emprarà una tècnica pròpia de la cacera, posant maniquins i nines d’esquer repartides de forma intel·ligent per tota la platja.
  • Canviar el rètol de l’entrada del poble pel de Peníscola. Intentant confondre als visitants es podria incrementar el nombre de turistes del nostre municipi. Els benicarlandos estarem obligats a continuar amb el parany, però, dient en tot moment que estem a Peníscola i Joc de Trons es va rodar al Morrongo i a la Torre dels Collons.
  • Ser regidor de Ciutadans per un dia. Benjamín Martí ha donat el vistiplau a deixar-li la seua condició de regidor per uns quants dies a qualsevol turista que ho demane, el nou regidor podrà acudir als plens i fer les preguntes o aportacions que estime oportunes, també podrà convocar rodes de premsa i opinar sobre els problemes de Benicarló.
  • Fruits gratuïts per a llançar-li a Barberà pel carrer. Un requisit indispensable serà aportar el seu DNI i demostrar que no resideix, ni ha residit mai, a Benicarló. Aquest punt és una mica perillós perquè sabem que alguns benicarlandos no dubtarien en buidar la cistella de fruits diàriament i fer una cerca i captura del regidor per tot el terme i part de l’estranger, per això només els turistes podran gaudir d’aquest punt del Pla.
  • Anar a fer un café amb Marcelino Domingo. L’antic alcalde de Benicarló està dispost a fer xerrades gratuïtes a qualsevol visitant que el convide a un café, posant-lo al dia sobre els temes més importants del poble i fent-lo sentir un benicarlando de bé. La intenció és que el visitant torne a Benicarló a fer els pintxos de carxofa i per la pujada del Crist i falles.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *