DRUNI comercialitzarà un perfum de carxofes torrades La idea és traure un perfum anual amb aromes gastronòmics on la nostra verdura reina n'és el primer aroma

La cadena DRUNI s’ha fitxat en la nostra població per a la seua nova línia d’aromes gastronòmics. Juntament amb l’IFF de Benicarlò i el xef Raúl Resino, els pesos pesants del gegant en perfumeries fa més de 2 anys que elaboren en secret una fragància a carxofes torrades. Enguany podrem gaudir, en la botiga del costat del Mercat, d’aquest nou perfum a un preu reduït durant un temps limitat.

Els estudis d’aquest nou perfum s’haurien fet durant les jornades gastronòmiques del nostre poble, captant els delicats matisos en l’ambient i prenent apunts de les cares de la gent mentre els ensumen. D’aquests estudis s’ha extret que les cares amb major felicitat es troben durant les torrades de carxofes. De fet, els químics de DRUNI han volgut reflectir l’olor que la torrada et deixa en la teua roba, i asseguren que el perfum penetrarà en les peces i romandrà fins al següent rentat, si no més.

A més a més, aquest perfum també serà comestible. El nostre xef michelinero Raúl Resino ha insistit a treure al mercat un producte apte per a condimentar els nostres plats preferits, així podrem gaudir d’alguna manera del producte estrella de Benicarló durant tot l’any, i no només en temporada. Si vols un arròs amb carxofes i no és temporada, per exemple, xorret del perfum i a xalar; que fa dies que no tastes carxofes benicarlandes i tens caprici, colpet del perfum i problema resolt. Evidentment, tot açò no tindrà els problemes gàstrics que de normal tenim en consumir massa carxofa. Tot són avantatges.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *