Descobreixen a Morella a “Don Mo” el morelladon, el dinosaure més bonico d’Espanya, dins d’un Ferrero Rocher Paleontòlegs diuen ara que els dinosaures es van extingir per intoxicació xocolatera.

El dia de Nadal, mentre un xiquet morellà es posava a gaudir de les seues llaminadures, va trobar-se amb un objecte estrany en mastegar un Ferrero Rocher. Van resultar ser restes fòssils d’un dinosaure no enregistrat. Sense papers, va.

L’ajuntament de Morella, de seguida va posar en marxa els efectius que s’utilitzen en aquests casos anomenats “Dino X”. Un equip format pels millors paleontòlegs xocolaters.

El director de la recerca Esteve Espiell declarà: «El sorprenent és que un antic animal de tal envergadura cabés dins d’un Ferrero Rocher. És ambre daurat!».

També han trobat indicis d’una possible resposta a un dels enigmes més buscats de la història del planeta. «Estem barallant una nova hipòtesi sobre l’extinció dels dinosaures, on apuntem a una possible intoxicació xocolatera com el veritable causant de la seua desaparició.», afirma Espiell.

Els mateixos publicistes de la companyia Ferrero Rocher declaren a “Don Mo” el dinosaure més bonico d’Espanya i preparen una imatge corporativa amb el naixement del nadó, sortint d’un dels seus Ferrero.

D’una altra banda, Quim Fuster, escèptic dietista de La Cava suggereix «No hi ha cap dinosaure, les restes fòssils són d’un humà excepcionalment gran, simplement des que Ferrero Rocher va posar un peu a Morella tots els morellans han augmentat considerablement la seua massa, volum i pes.». I va continuar magistralment amb detalls d’una rellevància sublim: «Mireu si no la meua dona. Mariona, vine!… abans li deien Marieta, però…».

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *