Compromís-ERPV presenta una màquina on els ciutadans poden comprar els errors de Josep Barberà 'Tria la teua cagada' pretén convertir-se en la principal font d'ingressos de la coalició benicarlanda.

Que Josep Barberà torne a calfar les xarxes socials amb trossos de fusta, banderetes, menyspreu als bous, etc. estarà a l’abast de qualsevol ciutadà de Benicarló. Gastant-te uns quants euros, podràs triar entre onze modalitats de ‘cagar-la’ en xarxes socials i mitjans de comunicació. La màquina de vending, que està apunt de sortir al carrer, comptarà amb una connexió a l’Internet i avisarà de les opcions triades.

La velocitat de resposta dependrà de la feina del regidor, òbviament“, ha declarat Marta Escudero a Benicarló Today, “entenem que a Josep no li faça molta gràcia, però és una oportunitat única de finançar el partit que no podem perdre“. El regidor de cultura, en roda de premsa, ha dit que “espero donar sortida a totes les peticions de la gent, tot i que segurament hauré de sumar les peticions de la mateixa opció i fer una cagada més o menys grossa, o no tindré temps de donar sortida a totes elles“.

No alçar-se de la cadira durant l’himne, parlar de fatxes o espoli fiscal, menysprear a Espanya, fer trolling a Marcelino Domingo i unes quantes opcions més, les tindreu disponibles en poc més d’un parell de mesos. O, si voleu que faça una cagada liure, els tècnics han deixat l’opció econòmica de fer el pallasso la qual “obligarà a Josep a inventar-se noves formes de fer la guitza al sector blavero de Benicarló“, ha dit Marta Escudero, “sabem que se li dóna molt bé això de punxar i segur que no decebrà a ningú“.

machine

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *