Compromís-ERPV Benicarló preveu aconseguir 2-3 regidors més a les eleccions generals del 26J L'eslògan de campanya serà "Hora de continuar canviant Benicarló."

Així de contundent s’ha mostrat Marta Escudero, aquest matí, en una nota de premsa que ha enviat a tots els mitjans de comunicació locals. La coalició benicarlanda es mostra molt il·lusionada amb «una nova oportunitat de demostrar que és hora de continuar canviant Benicarló. Els ciutadans estan parlant molt del nostre govern i, tot i que les crítiques no són sempre positives, sí que estem aconseguint que la gent s’implique en la política municipal, assabentant-se de les novetats i parlant-ne als bars i places del nostre poble».

L’actual president de la secció local d’Esquerra Republicana del País Valencià, Enoc Altabás, s’ha mostrat molt partidari d’abaratir la campanya que comença el pròxim 10 de Juny «aprofitant al màxim tot el material que ja es va emprar fa un temps. Hem sigut molt previsors i vam llevar tots els cartells amb molta cura de no trencar-los. El problema que se’ns planteja ara és com arreglar els canvis a la llista, perquè ara el president sóc jo i he d’anar en la tercera posició, però Barberà perdria la regidoria… i encara no sabem ben bé com arreglar açò, per a un nouvingut com jo és molt més senzill fer una llista d’Spotify que una de candidats».

Ximo Bueno també té unes paraules sobre els actuals companys de govern a Benicarló «perquè encara que és impossible una candidatura conjunta amb el PSPV PSOE Benicarló, entenem que no anem a llevar-los vots. Segurament els regidors que anem a aconseguir els hi llevarem a una oposició que s’ha mostrat incompetent i que està fent bo l’antic govern de Marcelino».

Juan Antonio Mañá, mitjançant una publicació al Facebook ha intentat explicar a la coalició que a les eleccions generals del 26J no es votarà la composició del consistori de Benicarló, però la bona acció del líder del PP Benicarló s’ha transformat en una picabaralla amb el regidor de cultura, Josep Barberà, el qual ha escrit «els que pensen que han inventat la democràcia després de la suposada transició estan intentant dir-nos ara quan i com hem de votar. No estan deixant votar als ciutadans en Catalunya i ara intenten fer el mateix en una ciutat en la qual ni tan sols estan governant. Res de nou al País Valencià».

Segons ha pogut saber Benicarló Today, la llista de candidats que presentarà Compromís-ERPV de Benicarló serà la següent:

 1. Amaral.
 2. Ed Sheeran.
 3. Enoc Altabás.
 4. Kanye West.
 5. Missy Elliot.
 6. Michael Jackson.
 7. Raphael.
 8. Drake.
 9. Jean-Michel Jarre.
 10. Jean-Michel Jarre.
 11. Jean-Michel Jarre.
 12. Avicii.
 13. AC/DC.
 14. Big Sean.
 15. Justin Bieber.
 16. Taylor Swift.
 17. Pep Gimeno “Botifarra”.
 18. Jean-Michel Jarre.
 19. Adele.
 20. David Bisbal.
 21. Police.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *