Comença la reunió anual de cuques per a marcar les tendències de fàstic d’aquest estiu 2017 Es crea una borsa de treball de merda per a treballs de temporada. Els més demandats són "crear esglais" i "colar-se en bars".

Com cada any, les paneroles de Benicarló es congreguen al seu amagatall de les clavegueres, dilucidant sobre noves estratègies per a crear fàstic i esglais entre la població benicarlanda. El seu departament d’I+D+I ha estat treballant de valent durant tot l’hivern i és hora de mostrar els seus nous invents. Cuques il·lustres han sigut les descobridores de les estratègies que ens venen atemorint durant anys, com per exemple les estratègies kamikaze (quan surten un grapat menut mentre vas caminant pel carrer), fuenteovejuna (quan obres un quadre de llums i te les trobes a milers) o vinieron de dentro de (quan surten del vàter). Benicarló Today no ha pogut tindre accés als invents d’enguany, però hem vist algunes fotografies del mobiliari que estem deixant al costat dels abocadors del poble, i estem segurs que alguna cosa a veure ens tindran preparada.

Crear-nos la major de les repugnàncies és la seua única arma contra nosaltres. Fa molt de temps que ens tenen declarada la guerra, des de l’aparició de Cucal, «abans ens perseguien amb graneres o intentaven xafar-nos, i ens en podíem sortir amb certa facilitat. Però des de la guerra bruta que això és un genocidi», ens diu un representant oficial de les cuques, «el servei militar obligatori de cuques es va tornar a imposar fa 25 anys per a preparar físicament i mentalment al jovent. Hem perdut en democràcia i ara ens mana un règim militar. Ens obliguen a passar per uns denigrants estudis científics per a millorar-nos genèticament, és cert que moltes cuques es tornen tolerants als verins, però d’altres moren en el procés o es tornen boges. A algunes ens han implantat ales a l’esquena… i moltes altres coses que ens hem vist obligades a fer per culpa dels humans. Per què no ens deixeu viure en pau? Què no tenim drets, nosaltres?».

La mortalitat elevada de les paneroles tampoc està ajudant als joves a cercar treball, l’excessiva tassa de naixement (obligada pel govern) fa que les demandes de treball siguen superior a les ofertes. Els empresaris se n’aprofiten tot el que poden, sobretot ara a la temporada estival, on ofereixen sous miserables per jugar-s’hi la vida (literalment) entrant als bars, pujant per les cames dels humans o fent d’esquer amb els gats del carrer. Molt poques cuques se’n surten del massificat sistema i acaben treballant, per exemple, com empresaris, científiques o actrius a les pel·lícules de terror; el més normal és morir molt aviat o sofrir continues gestacions per reposar ràpidament les enormes baixes al camp de batalla«O ens esclata un humà o ens esclata el sistema, així és la nostra vida», ens diu una cuca la qual no vol donar el seu nom. Una vida de merda és el que tenen les paneroles, no només perquè normalment estan envoltades d’excrements, sinó per tot el que aquesta notícia ens ha ensenyat sobre elles. Aquest estiu mireu-les amb uns altres ulls, són éssers vius igual que nosaltres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *