Com cada any, la Romeria de Sant Gregori a Port Aventura ha sigut tot un èxit Un petit esglai quan el Sant quasi surt volant del Furius Baco no va poder amb l'ambient de festa i alegria que els habitants de Benicarló vam mostrar durant tot el dia

Gaudeix la canalla i gaudeixen els pares, el dia de Sant Gregori sempre ha sigut un gran dia per a visitar les instal·lacions ludico-temàtiques de Salou. Com ja venen fent els últims anys, per l’enorme afluència de benicarlandos en Port Aventura, els amics de Sant Gregori van preparar una Romeria alternativa a la tradicional, la qual va desfilar per tot el parc d’atraccions, realitzant múltiples voltes en cercles durant tot el dia.

Els integrants de la que ja es coneix com la Romeria-Aventura, no van parar de muntar a les atraccions (Sant inclòs) i van gaudir d’una paella gratuïta en la zona Mediterránia del parc. La part negativa del dia va ser un xicotet ensurt en l’atracció Furius Baco, quan la imatge de Sant Gregori quasi se’ls escapa als portadors durant una giravolta de l’aparell. L’esglai no va passar a majors i no va deslluir l’ambient festiu que va acompanyar a la Romeria-Aventura durant tot el solejat dia.

Els festejos van finalitzar amb un espectacle hologràfic al llac de l’entrada del parc, on es van escenificar les accions heroiques de Sant Gregori lluitant contra un gegant de 3 caps, el qual protegia el Grial que va salvar Benicarló dels seus mals. Famosos historiadors desmenteixen aquesta versió, però com al final tot acaba bé, sona l’himne valencià i Pirotècnia Tomás s’encarrega d’engegar un meravellós castell de focs d’artifici… ningú no es queixa i es continua repetint any rere any. L’editorial Onada Edicions ja ha anunciat el llibre il·lustrat, per cert.

P. S.: Cap col·laborador del Diari del Maestrat va resultat ferit durant els festejos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *