Cicle i pedal, junts de la mà Pirueta a les eleccions!

Entre pitos i flautes, ha passat un altre cicle electoral, encara visible. I què ens queda una vegada fetes les votacions? Promeses en l’aire i cartells en els carrers. Són aquests últims, els veritables protagonistes en el cas que ens ocupa, del nostre (vostre) article i més concretament els suports en cartró dels pòsters, on figuren els candidats.

Amb la idea de reciclar-los, es pretén així i amb actitud compromesa en l’entorn, aconseguir una utilitat prolongada per a ells, més enllà del seu paper temporal. És la campanya anomenada “De lo perdut, trau lo pogut” i ha estat possible amb la desinteressada col·laboració de drassanes locals de renom.

El projecte tracta de construir una rampa o “U”, basant-se en una estructura naval suficientment resistent, on col·loca una coberta corba, que la formaran els fins ara sostens, dels diferents polítics. D’aquesta manera es podrà practicar l’arriscada activitat esportiva, saltant, elevant-se, tombant i girant com mai s’ha vist abans, en la nostra estimada i benvolguda ciutat costanera de Benicarló.

Tot això en un conegut recinte poligonal, habilitat específicament per a les diverses activitats ciclistes, on també els aficionats dels diversos municipis veïns, podran perfeccionar les seves tècniques equil·librístiques i de filigrana, per gaudir ells i nosaltres, tots plegats al més pur estil bicivolador.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *