Benicarló Today presenta a Vico Filippi com a Persona Destacada Benicarló en l’àmbit cultural Per la seua defensa de la cultura valenciana i per sortir guanyador en una enquesta pública, representativa de la població de Benicarló

Aquest matí, a les 9:42 ha sortit l’Email, des dels nostres servidors, presentant a Vico Filippi com a Persona Destacada de Benicarló en l’àmbit cultural, per la seua defensa de la cultura valenciana i per sortir guanyador, amb més del 50% de vots, en una enquesta pública que representa una part molt important de la totalitat de la població benicarlanda.

Benicarló Today, atenent a la massa social que ha participat de l’enquesta, ha presentat de manera formal al seu candidat, i estem a l’espera de la contestació de la regidoria de cultura. Pengem una imatge que demostra l’enviament d’aquest Email.

Sin título-2

Us copiem l’Email íntegre que s’ha enviat a la regidoria de cultura. Moltes gràcies per la vostra participació!

Benvolguts senyors:

El motiu del present Email és la presentació, per part de Benicarló Today, de Vico Filippi com a Persona Destacada de la Ciutat de Benicarló en l’àmbit cultural per la seua defensa de la cultura valenciana.

Nombroses són les intervencions de Vico a la xarxa social Facebook, que demostren la seua defensa fèrria de la cultura valenciana, la Comunitat Valenciana i España. Us adjuntem una imatge recopilatòria d’algunes de les seues intervencions, esborrem alguns paraules malsonants que no són del nostre gust, però que no desmereixen l’enorme gesta de Vico en defensa de la seua terra:

A més a més, Vico Filippi ha sortit guanyador en una enquesta pública i anònima (la qual pot consultar-se ací http://benicarlotoday.com/persona-destacada-benicarlo-2016/) on tenim 272 vots totals i on Vico Filippi ha tret 161 (el 59%). Demanem que es tinga en consideració també aquesta crida social perquè considerem que aquesta massa social que ha participat, és representativa d’una part molt important del total de la població benicarlanda.

Moltes gràcies per la seua atenció. Atentament:
l’Equip de Benicarló Today.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *