Benicarló podria deixar d’existir en dues dècades A partir d'ara, la Regidoria d'Agricultura mesurarà el nivell de metà periòdicament

La mateixa virtut que caracteritza als veïns d’aquesta localitat al nord de Castelló (entre Peníscola i Vinaròs), és la maledicció amb què s’han trobat ara. La carxofa és la culpable directa de la reducció en la població.

La notícia va sorgir quan una empresa afiliada a Google, va detectar en un estudi demogràfic, que l’índex de mortalitat no havia pujat i no obstant això, aquesta localitat continua sense créixer. Va ser el mateix responsable de l’equip de treball, el britànic John Fartson, el que es va traslladar a aquesta ciutat del Baix Maestrat i va iniciar un estudi amb el qual va arribar a la tan descoratjadora conclusió.

Fartson va conviure amb els vilatans durant tot un any natural i les seves perquisicions li van dirigir, primerament, a la Festa de la Carxofa, on va aconseguir entreveure l’enllaç mortal entre carxofes i solteria, doncs és aquest estat civil el predominant a la ciutat, des que aquesta celebra aquesta festa i commemora al vegetal, atorgant-li fins i tot un segell de qualitat. Però el “segell” també està present en tots els estenedors de les teulades benicarlandes i és que, tota la recerca apunta a la relació entre els gasos expel·lits pels benicarlandos i la problemàtica consegüent a l’hora de trobar parella.

L’investigador va contactar de seguida amb l’oficina de la B.U.F.A. (Bureau United of Farting Artichoke) i va compartir les seves experiències fins i tot amb el prestigiós científic alemany Großi Furz, qui va apuntar que ningú havia advertit aquest minvament ciutadà, per culpa de les pancartes matrimonials davant del Muchola, «les deixen tant temps penjades, que sembla que sempre es case algú».

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *