Benicarló plantarà una falla que no es cremarà Aquesta iniciativa també es fa pel medi ambient. Ja que com no les cremen, no contaminen. Les falles a Benicarló volen ser un referent i aquest és el primer pas.

La Junta Local Fallera de Benicarló plantarà una falla que no es cremarà la nit del 19 de març i que durarà per sempre. L’objectiu és deixar de cremar diners en les falles i que així cada any no se n’haja de plantar una.

“La falla eterna” és una de les propostes que enguany, amb motiu del 45 aniversari de les festes falleres, es portaran a terme per la Junta Local Fallera. Enguany amb l’aposta dels gots reutilitzables també es farà amb una falla que es plantarà davant de l’oficina de “Correos. La falla es farà amb acer però no ho pareixerà. Aquesta falla serà desmuntable i s’anirà plantant any rere any. Sols aniran canviant els papers de la crítica.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és estalviar en costos. Amb una falla així on la inversió es recupera ràpidament, com que no es crema, els beneficis de les falles augmentaran. Algunes falles ja s’han mostrat favorables a implantar aquest nou sistema dins d’aquest món. Alguns fallers ens han dit: estem farts de cremar diners en una falla, volem diners per a invertir en la barra lliure del ninot. La JLF experimentarà aquest any i espera que l’any que ve se sumen algunes comissions.

Aquesta iniciativa també es fa pel medi ambient. Ja que com no les cremen, no contaminen. Les falles a Benicarló volen ser un referent i aquest és el primer pas.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *