Benicarló inicia una campanya perquè Vinaròs s’independitze amb Catalunya Alguns benicarlandos de bé han decidit crear una plataforma a favor de què si finalment Catalunya s'independitza d'Espanya, la frontera siga Benicarló i no el poble dels llagostins.

La plataforma “Aiguaoliva serà frontera” (ASF) proposarà al govern català en cas que la independència de Catalunya s’efectue que Vinaròs siga un poble català més. Aquest desig es justifica en què faran falta ments brillants com les dels vinarossencs perquè una futura Catalunya funcione. A Espanya ja han fet molt, i poc ja han d’aportar, en canvi els membres de l‘ASF consideren que a Catalunya tenen molt a oferir. És de ben conegut el seu èxit en tots els projectes que comencen i gestionen, especialment en els esportius i polítics.

L’Ajuntament encara no s’ha mostrat en suport d’aquesta plataforma, però pel que hem pogut saber, no es descarta que en les pròximes setmanes es pronuncie. L’ASF també reivindica que açò portaria diners a Benicarló, ja que totes les competències que ara té Vinaròs passarien a Benicarló. Per això, tot aquell benicarlando i benicarlanda de bé ha d’estar a favor de què Vinaròs passe a ser territori català. La disputa Vinaròs – Benicarló seria internacional.

Alguns veuran aquest moviment com un gest d’odi cap als vinarossencs, res més lluny de la realitat, segons els ideòlegs del moviment “Vinaròs i la seua gent tenen molt a aportar allí, no com els benicarlandos que sols guardem i no gastem com ells. Les ments brillants vinarossenques són moltes i de ben segur que faran créixer molt a Catalunya, com ja han fet en nombroses ocasions amb el seu poble”.

3 Responses to Benicarló inicia una campanya perquè Vinaròs s’independitze amb Catalunya Alguns benicarlandos de bé han decidit crear una plataforma a favor de què si finalment Catalunya s'independitza d'Espanya, la frontera siga Benicarló i no el poble dels llagostins.

 1. Sant sebastia!! ha dit:

  Ments privilegiades? Pero si una vinarossenca es la alcaldessa de benicarlo!! Sense comentaris!

 2. David López Guzmán ha dit:

  Sou subnormals i amb aquesta noticia o esteu corfirmant… quina llastima.

 3. Christian ha dit:

  Encara que Benicarló sigue frontera seguirá sent un poble de merda.

  Visca el carnaval de Vinaròs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *