Benicarló canvia de nom i es dirà Carlobeni La proposta del canvi de nom és una de les sorpreses que amagava l'equip de govern. L'objectiu no és un altre que refrescar la imatge de l'actual Benicarló

Benicarló a partir del 2020 deixarà d’anomenar-se tal com el coneixem avui en dia. L’equip de govern portarà al pròxim ple la moció per la qual es proposa el canvi de nom. El municipi cadufero passarà a anomenar-se Carlobeni.

La proposta del canvi de nom és una de les sorpreses que amagava l’equip de govern. L’objectiu no és un altre que refrescar la imatge de l’actual Benicarló. La nova nomenclatura simplement consisteix a modificar síl·labes. El “BENI” passa darrere i el “CARLO” davant. Aquest canvi està recolzat per part de la Generalitat que ha realitzat un informe tècnic on afirma que el nom de Benicarló va començar a usar-se el 1020. Fins a eixe any el nom de la ciutat havia sigut Carlobeni.

L’Ajuntament com una mena de commemoració, 1000 anys després, ha decidit canviar el nom de la ciutat. Un dels arguments que s’usaran per a la defensa de la moció serà que, ja que l’oposició està ancorada en el passat i sols vol recuperar coses anacròniques, no hi ha cosa més anacrònica que la ciutat tinga el nom que s’usava en l’antiguitat. La moció tirarà endavant, ja que tot el govern votarà a favor. Falta saber si l’oposició la secundarà o no. Una vegada aprovada començaran tots els tràmits per a canviar el nom i que l’any 2020 siga ja definitiu el canvi. L’escut serà el mateix, les tradicions com les banderoles del crist no s’alteraran, els bous seguiran sent a la mar i les benicarlandes i benicarlandos seguiran sent benicarlandes i benicarlandos, ja que el gentilici no canviarà.

El canvi de nomenclatura a una ciutat no és res estrany. València és igual en castellà que en valencià, Castelló també i Madrid també. Un nou canvi de nom que de ben segur portarà polèmica i que a nosaltres en suposa canviar el nostre nom. Ja no serem Benicarló Today, sinó que Carlobeni Today.

2 Responses to Benicarló canvia de nom i es dirà Carlobeni La proposta del canvi de nom és una de les sorpreses que amagava l'equip de govern. L'objectiu no és un altre que refrescar la imatge de l'actual Benicarló

  1. Josele ha dit:

    Suposo que es cachondeo

  2. Damian ha dit:

    Quines ganes de tocarnos los …. Esta gent , redeuu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *