Alarma perquè el 30% de benicarlandos ja no recorden on tenen la roba d’hivern La rapidesa amb què ha arribat el fred al nostre poble té als ciutadans en jaque. Un altre problema és que algunes persones han oblidat com funcionen els abrics, i no tenen més remei que emprar diversos jerseis i samarretes interiors per a combatre el fred.

El fred s’ha instal·lat definitivament en el nostre benvolgut poble. Pareixia que no arribaria mai, amb un sol i unes temperatures pròpies de juny estàvem en un estiu etern, i està creant uns problemes impropis i (deixeu-nos-ho dir) absurds. La majoria de ciutadans van guardar la roba d’hivern, ben aviat, i van omplir armaris i calaixos amb pantalons curts, biquinis i roba de platja. Com sempre. Com tots els anys. Que si la roba s’ha encongit perquè és impossible que jo haja engreixat, que si les potingues de l’any anterior han perdut protecció o si és una mentida perquè compres de noves, que si els manyos, etc. Al nostre cap tenim tot un popurri de pensaments estiuencs i és ben fàcil oblidar on hem deixat aparcada la roba d’hivern, el problema és que fa tant de temps que no l’hem necessitat que ara algunes persones són incapaces de trobar-la.

Un estudi independent verifica que les persones que encara veiem pel carrer amb màniga curta (fins i tot amb pantalons curts i xancles) és perquè han “perdut” la roba d’hivern. Abans de comprar-se de nova volen deixar passar un temps per si la troben. Si els hi pregunteu segur que us responen amb un «no, si jo encara tinc calor» o «doncs sí que fa una mica de fred, la veritat. A veure si en arribar a casa trac els jerseis», però l’estudi prova que són mentides per a amagar la vergonya d’acceptar que no saben on la van guardar. Pareix impossible, però aquestes coses passen, l’ésser humà és capaç de perdre coses en la seua pròpia llar: mitjons, ferramentes, llibres, bolígrafs, bebés, etc. A qui no li ha passat? Les tendes de roba faran, ara, el seu agost hivernal.

Un altre problema (aquest és nou) de l’allargament de l’estiu és que algunes persones tampoc recorden el funcionament dels abrics. Aquest problema s’agreuja si hom no sol emprar camises ni cap peça amb botons o cremallera frontal. Les persones que veieu, sobretot a la nit, que no porten cap jaqueta o abric, és perquè vesteixen amb diverses samarretes interiors i uns 2-3 jerseis de diferents mesures. De nou, rebreu mentides si els hi pregunteu, no cal perdre el temps. Dins dels locals els podreu reconéixer perquè són les persones que us miren fixament quan us esteu posant el vostre abric. Estan investigant el correcte funcionament de la roba, no us preocupeu, no són perillosos. Finalment recordaran com fer-ho i tot arreglat, menjarem torrons i la vida tornarà a la normalitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *